Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

02:19 | November 30, 2015

XMAS AT OUR PLACE

Idag efter att vi åkt skridskor och hängt med laget så åkte vi direkt iväg och inhandlade gran och julpynt. Så mysigt! Vi köpte gran och allt där till, doftljus med kaneldoft och två julstjärnor. Nu har vi pyntat i ordning allt och julmusiken strömmar ut ur högtalarna, SÅ mysigt blev det. Kan inte vänta till att julmysa här hemma och börja fylla på med paket under granen.

Jag körde på julgranskulor i silver, koppar och guld, det passar vår lägenhet och julstjärnorna har jag ställt i fönstret i vardagsrummet och en i sovrummet, dom ser lite rostiga ut i koppar med små lampor i, jättefina tycker jag.

// Now its officially christmas at our place.

xmas8 xmas1 xmas2 xmas3 xmas


1 kommentarerEn kommentar om “XMAS AT OUR PLACE”

    men fy faaaan vad mysigt och fint ni har det. Vilken utsikt från er lya alltså 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här