ABOUT LIFE

I torsdags var jag och Mathilda och åt lunch på Le Pain i Meatpacking. Vi tog sedan en lång promenad vid Hudson-floden, vinkade till vår byggnad och pratade om livet. Vi lever rätt lika vi två, båda kan satsa på våra egna karriärer här borta trots att vi har flyttat med våra killar på grund av deras hockey. Hennes kille spelar i Rangers och vi pratade om livet kring hockeyn, skönt att prata med någon som lever i samma ovisshet angående framtiden samt mycket annat, bra samtal och det är skönt att vi har varandra är =)

Efter det, på tal om hockey var jag på match. J spelade igen, så roligt och dom vann med 5-3! Yay. Nu är han i Kanada och spelar ikväll så jag sitter och laddar inför match igen, det är snökaos ute som ni säkert ett på nyheterna så att jag blir definitivt inne idag.

// On thursday me and Mathilda had lunch at Le Pain. After that we walked around in the city, talked about our lives and stuff. So good to have her here in NYC, her boyfriend plays hockey to so we were talking about our situations. Glad to have her here!!

2 reaktioner på “ABOUT LIFE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.