Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:11 | March 1, 2016

SANNE ALEXANDRA ‘SPRING COAT’

Åh om en månad kommer min vårkappa in. Jag fick ju ett infall och slog till på färgen nedan och även en grå för att beslutsångesten inte skulle bli så stor emellan, antingen kör man färg eller så kör man inte färg =) Jag älskar kappan jag har på mig idag. Jag blir glad av färgen! Den funkar faktiskt att matcha till mer än jag hade tänkt mig. Längtar tills jag får se er i den. Jag vet att Dagmar gjort en i likadan färg i sammet till hösten och utöver det har jag inte sett någon sådan här kappa i denna färgen så det ska bli kul och spana i vår och sommar efter kappan, den syns ju!! I Stockholm såg jag min gamla ‘Adele coat’ jätteofta. Så roligt!

Kappa SanneAlexandra (coming soon!) Tisha Alexander Wang, Skinntights River Island, Skor Zara, Hatt Imso

// Coat SanneAlexandra (coming soon) Tee Alexander Wang, Leather leggings River Island, Shoes Zara, Hat Imso. So happy that I’m launching this coat in a month, can’t wait to see u girls wear it!! Love the color, makes me happy.
 IMG_0044 IMG_0046 IMG_0051 IMG_0063 IMG_0064 IMG_0066 IMG_0067


4 kommentarer4 kommentarer om “SANNE ALEXANDRA ‘SPRING COAT’”

    Hej!
    Tycker mycket om din blogg. Du är så träffsäker i din stil!!
    Vore kul om du kunde tips om skor till våren. Både med klack och utan! Skulle uppskattas!
    Kram

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här