Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

03:26 | March 31, 2016

NEW BABY

Idag insåg jag att jag inte klarade mig utan en ny dator. J åkte iväg till Florida med laget, han har ju varit skadad länge så jag har varit bortskämd med hans dator men idag är han tillbaka efter skadan. Min mac är gammal och den funkade knappt längre, den tar just nu ett dygn att ladda upp och det funkar inte att ladda upp den samtidigt som man använder den. Som ni hör funkar inte detta så nu när han åkte gick jag och köpte en ny idag! Så skönt. Älskar känslan av en ny dator eller telefon. Denna gången ska jag ha det så organiserat på datorn, inte ett organiserat kaos som jag kallar min gamla dator där jag hade ca 4000 bilder på skrivbordet i o-ordning. Nu ska det organiseras upp med mappar och sådant!

Kul. Jag ser fram emot att spendera mycket tid med den nya! <3

// Today I realized that I just can’t go another day without a new computer. Jacob has been injured so i have borrowed his, mine is done. Now when he left for Florida with the team today I went to buy a new one. Yay! Finally, I’m excited to spend a lot of time with this one.

IMG_0005 IMG_0006 IMG_0009

2 kommentarer2 kommentarer om “NEW BABY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här