NEWS COMING UP

Åh vilken härlig start på morgonen. Jag vaknade, tittade direkt på telefonen och där såg jag att min intern Amanda hade skickat bilder på att det kommit lite kläder till Nakds kontor och att dom var igång och plåtade. Så glad för det! Så ni som velat ha ’Lavendel coat’ bland annat, den ligger uppe snart!!

Klockan är strax innan 9, jag är färdigduschad, färdigpiffad och har ätit frukost och nu så redo att börja ta emot bilder från plåtningen hemma. Kolla in min snapchat med SanneAlexandra där det kommer visas videos från plåtningen. Har ett möte om 2 timmar så tills dess ska jag röja av lite annat jobb.

Här nedan ser ni min trenchcoat i ljusgrått, mina marinblå kostymbyxor och vit skjorta!

PUSS.

// What a lovely start this morning! Woke up and looked at my phone and saw that my intern had sent me photos of some new clothes that just arrived at Nakds office so they are shooting it right now so news are coming up!! For all of u that has been waiting for the ’Lavendel coat’ its available so so soon. Its 9 am and I had breakfast, I’ve showered, done my make up and so on. Up early! Having a meeting in 2 hours so I’m gonna empty my mail box before that. But first coffee! Down here u see my waterfall coat, my navy suit pants and my white shirt.

12952870_10153742392368743_1203186630_o

1 reaktion på “NEWS COMING UP”

  • Frida skriver:

    Hej Sanne,
    Jag såg att du hade en liten frågestund för ett tag sedan men missade det, jag har en fråga om NY som jag tänkte att du kanske kan svara på.
    Jag åker i maj till USA och Kanada för en resa helt själv och kommer att vara i NY en vecka, tänkte höra hur det är med resturanger osv. och att äta ensam. Går att knata in på restaurangerna och sitta i baren eller ska jag försöka boka bord om jag vill till någon speciell restaurang?
    Har du något tips på vad jag absolut INTE får missa, i mat/restaurangväg men även allmänt i NY?
    Jag har vart i NY ett flertal ggr förut, dock några år sedan, så det mest turistiga har jag gjort. Denna gång söker jag mer genuina saker att se och göra. Tips mottages helt enkelt.

    Tack för en bra blogg, jag har följt dig sen du bodde i LA och tycker det är kul att följa dig.
    Kram Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.