Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:45 | April 26, 2016

BACK IN STOCKHOLM

Nu är vi hemma igen efter en grym resa med ett grymt gäng, skulle vilja kalla oss dream team. Det var så roligt att få jobba med Stronger och även golf-shopen jag modellade för. Jag är såklart jätteglad över att J var med hela tiden. Vi hade det ju till och med så bra så att vi stannade några dagar extra, helt perfekt!

Det var så roligt att få träffa alla dessa människorna, både fotograf, makeupartist, Carro kände jag sedan innan, Henke som är grundare av Stronger och modellerna som jag modellada ihop med för golffotograferingen. Det fanns massor med vackra locations och det var utvecklade och roligt att jobba med många olika looks och uttryck. Så roligt att bli helt omstylad, jag kände inte igen mig vissa gånger men Liza, make up artisten var jätteduktig och jag kände mig alltid säker i hennes händer. Litade på henne!

Nu är det skönt att vara hemma och back to routines. Jag är i full gång med jobb och det känns sjukt kul. Nu är det snart maj i Sverige, absolut bästa tiden att vara i Sverige. Maj- September, är så glad över att vara här! Nu om en stund ska jag och J till Eskilstuna, vi har inte träffat många där hemma på 7 månader!! Det kommer bli kära återseenden. Först ut? Springa iväg till uterummet och köra ett pass, hämta ut samples på posten, åka förbi Metrokontoret och hämta upp produkter och sedan dra en lunch i stan innan vi ska sticka.

Här kommer lite bilder från dagarna.
LOVE, S

// Now we are home from a great work trip in Greece. Its been so great and we were such a dream team!! Its so much fun to be home tho. We are going to drive to my home town soon to see my loved ones that I haven’t seen in 7 months!! Woho. Now we are going to go to the gym here and then go in to the city to pick up some things for me at the Metro office and then go to pick up some new samples for me. Here are some pics from the past few days.. =)

greece1 greece3 greece7 greece8 greece12 greece13 greeve10 greeve5 greeece4 greece15 greece14 greece17 greece18 greece16 greece20 greece19 greece15¨9 greece10 greece11


2 kommentarer2 kommentarer om “BACK IN STOCKHOLM”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här