Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:32 | April 29, 2016

FINALLY WEEKEND

Jag går ju aldrig riktigt på ledighet eftersom jag har en business och en blogg att sköta men nu ska jag försöka ta lite helg i alla fall. Hjälp vad jag jobbat mycket på sedan jag landade på svensk mark, det bara öser in jobb och det är inte en ledig stund.

Nu är jag glad över att det är helg, jag ska sova ut lite längre i morgon, i alla fall till 9 och så ska jag försöka njuta ikväll när vi ska på middag och försöka koppla bort jobb. Intensiva veckor!! Men det är kul. Puss och trevlig helg!!

// Finally weekend, so exhausted, ever since I landed in Sweden I have had so much work to do, busy busy days. So tired now!! Even tho I’m never totally “off” because of my business and blog Im so gonna try to let it all go tonight, we are going to a friends place for dinner, I’m going to try to relax and have a really good time and not think about work. Yay!

Mode right now.

Skärmavbild 2016-04-29 kl. 16.29.04

 


2 kommentarer2 kommentarer om “FINALLY WEEKEND”

    så snygg du är då! ha en underbar helg nu och vila, njut och stäng av jobb för tusan ;))

    Reply

    Åh vilket snyggt linne! Vart kommer det ifrån?? 🙂
    Grym blogg btw! //Linnéa

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här