23.03

Och där måste jag checka ut! Jag gick upp 6.30 i morse för att springa iväg på pressfrukost och därefter har dagen bara svischat förbi. Jag och J har och varit och handlat massa nödvändigheter till lägenheten och när han åkte och spelade golf åkte jag och inhandlade ännu mer till lägenheten. Nu har jag bytt ut alla våra bestick, glas, tallrikar, handdukar, sängkläder. Jag har bäddat om med allt nytt vi köpt, monterat ihop lampor, packat upp alla nya tallrikar, glas, bestick, planterat blommor, fixat på balkongen och styrt upp garderoben. 

Jag har precis bockat av det sista jobbet för idag så jag kommer somna ovaggat, tidsinställt lite inlägg och mailat över utkast på sådant kunder måste godkänna till blogg/instagram. I morgon har jag möte med en av mina leverantörer och sedan ska jag hyra en lastbil för att åka med J till Eskilstuna och hämta en del av mina möbler för att fortsätta göra det mysigt här hemma och sedan ska vi tillbaka hit för att svira om innan vi ska på Metromodes fest i morgon kväll – på Hay Market by Scandic igen, andra gången jag är där denna veckan. Ska bli kul!

Busy days.. Minst sagt. Sedan planet landade från NY i Stockholm har jag jobbat konstant. I helgen blir det lugnt, jag behöver ladda alla batterier jag kan. Puss på er!

// Busy days. Been working all day and after that me and J went to buy a lot of stuffs we need so now Ive been throwing everything we (read me) don’t want any more, been changing all our tencils, towels, bed sheets, plates and a lot of other stuffs, I’m exhausted now!! Tomorrow I’m having a meeting with my facotry and then I’m going to my home town to get some other furniture’s that I have and that we might wanna have here and then we are going to go back here because we are going to an event. Need to sleep now!! Since I arrived to Sweden I’ve been insanely busy. Xoxo 

Här kommer lite nytt och lite sneak peeks… to be continued. Kul att vara igång i alla fall! Älskar kuddarna och filtarna jag köpte idag på Åhléns som jag fick veta i kassan att det är Prins Philip som designat.

IMG_0293
IMG_0294
IMG_0315
IMG_0317
IMG_0318
IMG_0320
IMG_0325
IMG_0327

2 reaktioner på “23.03”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.