CANCEL LUNCH MEETING, SHOOT….

Som ni vet kände jag mig krasslig i söndags redan, veckan har gått och jag fick lite ordning på det och började såklart jobba på som vanligt och så igår kväll kom det tillbaka, värre än innan. Idag har jag inte ens någon röst kvar, huvudet värker och halsen irriterar. Har sådan störig hosta, ni vet sån så man stör sig på sig själv när man ska sova?

Jag har fått ställt in en plåtning och ett lunchmöte idag och så har jag fått bett J åka och hämta samples på kontoret som jag måste godkänna idag så att fabriken kan sätta igång produktionen, det är nämligen bikinisarna som ska godkännas. Det passar ju fint, vi åker till Spanien i en vecka på söndag där vi bara ska lata oss och ha semester så jag har gärna med mina bikinis jag designat så vi kan passa på att plåta dom lite där (ska försöka förbjuda mycket jobb!) Alltså Spanien, vårt andra hem. Mina föräldrar är redan där. Jag ska verkligen sova ut, lata mig, läsa böcker, lyssna på ljudböcker, äta gott och bara mysa. Det var länge sedan jag längtade efter något så mycket.

Jag och J gör så mycket året runt så denna sommaren har vi planerat resor med våra familjer. Först ut är ju Spanien, vi åker till mina föräldrars lägenhet och träffar dom och i slutet på Juli åker vi ner till J’s föräldrar på Västkusten där dom har hus. Vi prioriterar verkligen bara lugna och sköna semestrar där vi har tid att umgås med våra nära och kära och ladda om batterierna. Känns SÅ bra! Här i Stockholm försöker vi också ta igen tid med vänner vi inte är bortskämda med att träffa året runt, äta middagar och hänga, det är så värdefullt och ingen av oss har något behov i år av att åka iväg på någon långresa och upptäcka saker.

Hur som, denna sjuka damen ska ta en till Ipren och så ska jag tvinga mig kvar här i sängen haha. Det är så trist när det är så fint väder men jag ska försöka styra lite med västerbottenpajer ikväll till i morgon då vi ska iväg på Midsommarfirande så jag tänkte vila tills dess. Men först ut? Ett till avsnitt av Bron – vi är BESATTA. Oh lord.

Puss på er!

// Sick again… So boring. Had to cancel my lunch meeting and my shoot, well that happens. Need to rest! J had to go to my office and get my bikini samples so my factory can start production. Hoping that the samples are good so I can bring them to Spain on sunday, can’t wait to go there and just relax, need it so bad. Xoxo

370ee0893ed9bd901d1b77219f9f4079_980x0_c_85_ns_v4

1 reaktion på “CANCEL LUNCH MEETING, SHOOT….”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.