BLACK SET

Ni shoppar mitt favoritset i världen HÄR.

Älskar det!!! När jag designade det var jag helt säker på att det skulle bli en best-seller men det verkar inte som att folk riktigt förstått hur fint och classy det är på. Och framförallt, hur fina former man får, det är verkligen supersmickrande för kroppen då toppen ’Butterfly top’ är lite luftig men kort så att midjekjolen syns på bästa sätt.

Jag bär storlek XS och bär faktiskt ofta toppen till mina ’Woven pants’ (länk) med. Passar grymt bra också för er som har dom hemma!

set6
set4
set5
set3
set2

2 reaktioner på “BLACK SET”

  • Maria skriver:

    Hejsan! Måste först bara säga att jag verkligen gillar din stil och detta är ingen negativ kommentar på något sätt utan hade bara lite funderingar kring dina kläder.
    Vad har du för målgrupp gällande din kläder? jag är en modemedveten student på 22 år som verkligen älskar dina kläder, men känner att 600 kr för en blus kan vara rätt dyrt men tanke på att man kan få samma kvalitet på H&M billigare. Tycker du själv att kvaliteten på dina kläder speglar det pris du säljer dem för?. Ett sista tillägg, gillar verkligen alla dina kläder, och skulle köpa dem alla på en gång om pengarna räckte haha, man har lärt sig efter några år som student att man måste prioritera…Ha en bra dag!

  • Leja skriver:

    Håller med tidigare talare lite grann faktiskt angående priserna. Tror du skulle sälja mer om du sänkte priserna för många av plaggen är riktigt fina men man känner liksom att det tar emot med priset. Sen det du skriver att folk inte förstår hur fina kläderna är kan ju vara så att alla inte har samma smak som du? 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.