Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:39 | August 31, 2016

DESENIO

Titta så fint! Jag hade med mig dom här fina planscherna från NY, jag beställde över en massa fina posters till en tavelvägg när jag var i Usa så nu åk te två upp i vardagsrummet på det här fina sidobordet vi köpte på Mio. HÄR ser ni det inlägget från Usa med lite andra planscher och inspo.

Desenio har så mycket fin inspiration på tavelväggar och liknande, ni måste kika på det här.

Mina posters ni ser nedan hittar ni HÄR och HÄR

desenio1desenio

I samarbete med Desenio.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här