Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:03 | August 31, 2016

MEETINGS, FASHION SHOWS AND SO ON

Igår var jag i Eskilstuna hela dagen, jag berättar mer om det senare. Jag hade i alla fall möte med min revisor, det är ju mycket som ni förstår som måste fixas innan nästa vecka. Om en vecka vid den här tiden sitter vi på Arlanda och väntar på avfärd.. =)

Nu ska jag piffa mitt hår innan jag ska smita ner till Berns för att se Daisy Grace visning följt av möten, lunch med pappa, andra visningar för att sedan köra bloppisen ikväll i Gallerian – ni kommer väl? Jag tycker ni ska komma och hänga med mig!!

Puss.

11

1 kommentarerEn kommentar om “MEETINGS, FASHION SHOWS AND SO ON”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här