Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:36 | September 19, 2016

FROM ABOVE

NYC

I lördags åkte jag, J och Johanna helikopter. NY är så vackert ovanifrån. Vi åkte helikopter nerifrån Downtown och över Manhattan. Om ni väljer att åka så finns det lite olika alternativ kring hur länge man vill åka och hur mycket man vill se. Hett tips om ni är i krokarna, helt fantastiskt att se NYC fron ovan!

Jag vinkade ner till komplexet vi bor i nu samt vår gamla lägenhet. Fina fina NY <3

helicpoter (1 av 1) helicpoter1 (1 av 1) helicpoter3 (1 av 1)
helicpoter7 (1 av 1)
helicpoter5 (1 av 1) helicpoter6 (1 av 1)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här