Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

01:24 | September 19, 2016

WILLIAMSBURG

NYC

Förra veckan bestämde jag och Janni lunch, precis som förra året när hon var här för Fashion Week. Vi ses lite då och då, senast var i Sverige på hennes brunch så det var kul att få se henne igen! <3  Jannis kompis Michaela och en annan svensk tjej i NY, Mathilde (som jag hade bestämt träff med dagen efter) var också med. Så härlig lunch!

Förra året när vi skulle ses på lunch här i NY skulle Verizon komma och installera wifi hemma hos oss så jag minns hur det höll på att krångla och i år när vi bestämde torsdag så sa J “Då kommer Verizon och ska installera wifi hos oss” Så lustigt haha. Denna gången var J hemma och väntade in dom så vi möttes upp i Williamsburg, det hade ju låtit som jag hade ljugit om jag i år igen drog en “Kommer sent, Verizon är här” Haha.

Vi åt på Five Leaves och vi båda åt avocadomacka som riktigt god och jag drack en iskaffe efteråt, i värmen just nu snittar jag en om dagen. Tycker det är så fräscht och gott! Kallt kaffe tänker nog många av er nu… Men det är sjukt gott.

Efter lunchen strosade vi runt i området. Måste åka tillbaka till Williamsburg snart och hänga mer, har varit där ett par gånger bara så har mycket kvar att utforska, finns riktigt mycket balla caféer, barer, restauranger och små butiker där.

WILLIAMSBURG9 (1 av 1) WILLIAMSBURG (1 av 1) WILLIAMSBURG8 (1 av 1)WILLIAMSBURG1 (1 av 1) WILLIAMSBURG3 (1 av 1) WILLIAMSBURG4 (1 av 1) WILLIAMSBURG5 (1 av 1)

2 kommentarer2 kommentarer om “WILLIAMSBURG”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • I Williamsburg måste du testa 12 chairs , ligger strax under bron på 342 Wythe Ave.
    Finns en filial i Soho också men restaurangen i Williamsburg är bäst enligt mig.
    Prova deras falafel med hummus, betor, eller deras grillbricka. Hela menyn är fantastisk!

    Reply
  • TACK <3 Bra tips!! Älskar att få tips av er! kram

    Reply