BLUSH & LEATHER

Jag fullkomligt älskar puderrosa. Det är nog den färg jag trivs bäst i efter svart! Jag tycker ofta det är lite exklusivare märken som gör mycket toppar puderrosa men just nu kryllar det av i dom flesta budgetkedjor med.

Jag köpte denna stickade tröjan med hård krage på & Other Stories. Valde att matcha den med skinnkjol från Club Monaco. När det blir kallare byter jag ut kjolen mot skinnbyxor. Puderrosa är också så himla fint att matcha med ljus jeans och även grått.

// Liten update; Jag har precis varit och tränat. Klev upp vid sju, åt frukost med J, tog itu med lite mail & samarbeten, kikade hur jag sålt och sedan gick jag till den Barre Studion jag har signat upp på som ligger i vårt komplex. Nära och bra! Jag började i måndags och har sådan sjukt träningsvärk (inte nådig!) Härligt att vara igång! Just nu väntar jag samtal från ett band vi vill boka till vårt bröllop, efter det ska jag jobba i kapp lite till innan jag ska in till stan och träffa en kompis för lunch. I morgon lovar jag er att visa bilder från när jag provade brudklänningar och mycket annat, jag ska hämta min kamera hos en kompis som jag glömde där i helgen <3 Puss!

pink1 (1 av 1)
pink2 (1 av 1)
pink3 (1 av 1)
pink5 (1 av 1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.