Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:47 | September 24, 2016

SATURDAY SWEATY WORK OUT & BDAY PARTY

Jag har varit på ett obehagligt jobbigt Barre pass i morse med massa cardio inblandat, fy. Avskyr styrka och kondition mixat, så jobbigt men förmodligen mest effektivt! Kom hem dyngsvettig, hoppade in i en kall dusch och har suttit och jobbat vid datorn tills nu.

J är snart klar, trainingcampet är igång nu så det är en trött kille som kommer hem efter träningarna. Vi ska sätta oss och köra en lunch i solen, senare idag ska jag träffa Mathilda som tidigare bodde i NY men hennes kille som också spelar hockey spelar inte kvar i Rangers nu utan i North Carolina. Hon är i allafall här idag och i morgon så vi ska ses och catcha upp lite. Mysigt! Efter det ska jag på Karins födelsedagsfest på deras terass. SÅ kul! <3

Älskar lördagar. Hoppas ni har en fin helg alla <3 Glöm inte att ös på med frågor om ni har fler frågor på lager, jag ska sätta mig i morgon och svara på alla era frågor i videoform (också obehagligt haha) så HÄR kan ni ställa fler om ni missat något. PUSS!

ME black and white (1 av 1)


1 kommentarerEn kommentar om “SATURDAY SWEATY WORK OUT & BDAY PARTY”

    Hur ser din träningsvecka ut? Om du int går på pass så hur tränar du på gymmet? Springer du tex o hur länge i så fall? Skulle vara roligt om du kunde lägga upp ett av dina träningspass i sin helhet:) Kram!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här