Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:45 | September 28, 2016

REQUESTED

Emmelie
Hej sanne!
Jag köpte din Felt coat i helgen när du hade rea (hehe..) men är inte riktigt säker på vad jag tycker om den.. det är så mycket tyg som jag inte riktigt vet vart det ska vara. Kan inte du visa lite hur du stylar den? Knyter du skärpet eller låter du den vara öppen alltid? Vill så gärna ha den, men om den inte är bra så får den nog åka tillbaka tyvärr.

HÄR hittar ni kappan.

Hej Emmelie!
Vad roligt. Självklart! Här nedan kommer lite inspo. Hoppas du hittar något som känns “du” Kram! <3

feltiis feltis feltjackettfeltjacket2 feltjackt5 feltjacket8 feltjackwte6 felt jacket felt jaclet1 feltjacket3

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här