Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:47 | September 29, 2016

LAST SATURDAY

NYC

Bilder från min lördag; Jag insåg jag att jag kunde vända min kamera och ta en selfie så jag provade det i taxin. Jag var med Mathilda och Frankie i Central Park och catchade upp. Tog en drink på PHD med Michaela & Emma, vi försökte prata men det var världens rave på stället. Oavsett det en mysig dag som sedan slutade på Mitras terass för att fira Karin! Sjukt roligt. Missade ta bilder helt!

Så glad över att det ofta är så mycket vänner och bekanta som är i NY, det är på riktigt nästan alltid någon man känner i stan =)

// Till något helt annat. Till er som vet att vi bor i Hoboken – vi är ok! =) Vaknade upp i morse efter att jag och J somnade sent. Han spelade bortamatch igår och jag höll mig vaken tills han kom hem så vi kom i säng sent. Satte oss på dinern i närheten halvt sovandes då båda skulle iväg och träna och bådas telefoner började smattra till. Ett tåg i Hoboken (där vi bor) har kraschat och hundratals är skadade och just nu 3 döda. Så himla overkligt! Jag smsade direkt runt till fruarna/flickvännerna till killar i laget som bor i samma område för att se att alla var ok. När vi klev ut från dinern hörde vi sirener i princip överallt. Så glad att vi inte var lediga ihop idag utan att det är i morgon för vi tar ju alltid tåget in och kör någon frukost ihop, det är liksom ett stopp för oss in till NY och jag åkte senast det tåget igår, både in till NY och hem. Sörjer med alla som är drabbade <3 Hoppas verkligen att det var en olycka och inte planerat. Det här är ju en sån sak man inte kan skydda sig mot, jag har aldrig varit rädd när jag åkt tåg och det ska man inte behöva vara. Så himla tråkiga nyheter!

centralpark1 (1 av 1) centralpark2 (1 av 1)
centralpark3 (1 av 1) centralpark4 (1 av 1) centralpark5 (1 av 1) centralpark6 (1 av 1)


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här