Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

03:34 | September 29, 2016

MY HAPPY PLACE

NYC

För mig är sömn så himla viktigt. Jag klarar mig absolut någon dag utan tillräckligt med sömn och är nog en av dom som skulle kunna verka superpigg trots 2-3 timmar sömn men för att jag ska må bra så behöver jag sova ca 8 timmar. Jag behöver mer sömn än J och har insett att det bara är något jag mår bra av! Alla är vi ju olika.

Sovrummet är ett viktigt rum för mig, det är här jag kopplar bort allt och laddar batterierna. Jag är ofta igång och är väldigt ofta uppkopplad både på telefonen och datorn så att få sova i en skön säng med fluffigt täcke och mysiga kuddar är något jag verkligen uppskattar. Jag tycker att ha det nybäddat i sängen är ren och skär lyx!!

Idag medan jag tvättade och sorterade kvitton här hemma, multitaskade lite så bytte jag sängkläder. Här i Usa på Ikea, där vi köpt sängkläderna och täcken & kuddar så finns det bara XL-kuddar i bädd-seten. Det är sådana avlånga kuddar som jag förknippar med hotell men som verkar vara standard här. Men, det passar mig perfekt för jag älskar hotellkänsla i sovrum.  Jag tycker hotellsängar (dom flesta) ofta är 10/10 och jag brukar verkligen gilla hur det är inrett och bäddat.

Så därför försöker jag ofta få till lite hotellkänsla över sovrummet, jag trivs verkligen i det. Nu är vi inte klara med vårt sovrum ännu men just nu ser det ungefär ut såhär. Vi har en klädstång, spegel, byrå och lite sådant men fotade bara bäddningen idag.

bedroom3 (1 av 1) bedroom2 (1 av 1) bedroom1 (1 av 1) bedroom (1 av 1)

Här nedan kommer lite tips på hur ni kan få lite hotellkänsla i ert sovrum. Om ni gillar sådana kuddar som vi har (våra är från Ikea här borta) så finns det på lite olika ställen, vissa hotell säljer dom men annars hittade jag några online HÄR.

Jag förknippar hotellrum med;
Symetri, likadana natudksbord & lampor, gråa & vita toner, maffig sänggavel, en fåtölj eller soffgrupp, eventuellt en sängpall, spegel, en skön matta men så framförallt bäddningen. En prydlig bäddad säng med mjuka lakan och fluffiga avlånga kuddar.

bedroom

 

bedroom by sannealexandra featuring Frette


2 kommentarer2 kommentarer om “MY HAPPY PLACE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina du!!! Var gör du dina fina kollage? Har letat ihjäl mig efter något bra men hittar ingenting. xxx

    Reply
  • Hej fina! Jag gör mina i polyvore 🙂 Prova! Kram

    Reply