Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:47 | October 31, 2016

HAPPY HALLOWEEN!

Igår vankades det halloweenfest med laget. Vi ville vara svenska vikingar i år men hittade inga bra kostymer så det slutade med att jag och J sa åt killen som jobbade i en halloweenbutik att välja ut något åt oss.

Det slutade med att jag var Harley Quinn och Jacob var The Riddler från Suicide Squad. Jag älskar att klä ut mig och tyckte det var roligt att bära peruk haha! Simone var ett skelett men ville också ha peruk så vi kom fram till att hon var en sjöjungfru som dött? Makes sense? Haha..

Nu ska jag och Simone iväg. Jag visar fler bilder sen!

Puss.

halloween6 halloween3 halloween1 halloween halloween7 hallowwen5

1 kommentarerEn kommentar om “HAPPY HALLOWEEN!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här