Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

03:48 | November 28, 2016

HIGH NECK

NYC

Klockan är 21.42 och vi ligger redan i sängen. Som vanligt ligger vi inne på Hemnet, vi är så sjukt sugna på att köpa något ihop nu. Åh! Man blir ju beroende av att titta.

Här nedan kommer en outfit från förra veckan. Jag fick hem den här toppen från SheIn för någon vecka sedan. Lite speciell i modellen men jag tyckte den var ganska söt till ett par jeans och toffs. Jag tycker uppsatt hår gör sig bäst till höga kragar så som polo och liknande.

NY är så fint och höstigt just nu, vi försöker komma in i julstämning men just nu är hösten så vacker och det är svårt att förstå att julen är så nära. Vädret här just nu är som när vi lämnade Sverige i början på September. Men vintern kommer hit också och då blir det kallt. Vi försökte komma in i julstämning ändå idag på 1a Advent och började dagen med en brunch på W. Så bra koncept, betala 29 dollar och så får man mimosas och äta hur mycket man vill, det är inte buffé utan dom kommer in med olika små rätter tills man säger stopp. Och så nu här hemma har vi julfikat och lyssnat på julmusik. Mysigt!

Topp HÄR, Jeans SanneAlexandra (kommer denna vek!) Skor Zara, Väska Gucci, Klocka Abbott & Mosley

// We are already in bed. Feels so good! We tried to get christmas feelings today so we have been listening to christmas songs and had some christmas candy. Its unreal for us that christmas is here so soon, its still fall. The weather is great! Its just like the weather we left in Sweden in the beginning of September so its hard to get it. 

Below Im wearing my new top from Shein. I feel that turtleneck tops goes best with hair up! 
Outfit; Top HERE, Jeans SanneAlexandra (coming this week!) Shoes Zara, Bag Gucci, Watch Abbot & Mosley . Xoxo

rutigt2 rutigt3 rutigt4 rutigt8 rutigt7 rutigt6 rutigt5 rutigt11


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här