Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:08 | November 29, 2016

BUSY RAINY DAY

NYC

Då var det tisdag. J åkte på roadtrip igår i en vecka igen. Men jag ska faktiskt åka till Chicago i morgon så jag får se honom en sväng, samt en match. Jag ska hälsa på våra kompisar Markus & Malin som bor där. Markus spelar i Chicago så det blir match mot varandra för killarna på torsdag!

Nu ska jag ta mig ut i regnet på ett lunchmöte varav ett annat möte direkt efteråt. Sedan är det snabbt hem och packa innan jag ska till en spelarfru på middag ikväll, måste köpa med mig lite vin till henne och styra upp allt. Jag ska till flygplatsen rätt tidigt i morgon!

Gotta go. Ni följer mig väl på snapchat? SanneAlexandra.

Xoxo

// Tuesday! Such a busy day. J left yesterday for a week but im gonna go to Chicago tomorrow to our friends who lives there. Jacob is playing against Chicago on thursday so I will go see it with Malin because Markus plays for Chicago. It will be fun!! Now im gonna go to the city, I have one lunch meeting and another meeting after that. Tonight Im going to a friends place for dinner, need to get some wine before that and also pack for Chicago tomorrow! Xoxo

15202502_10155432067568906_1417436289331886284_n

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här