MONDAY, BARRE, CHRISTMAS DECORATION, THOUGHTS AND VICTORIA SECRET SHOW

Denna måndagen har flutit på som den ska. Jag var och tränade Barre i morse efter en veckas break och det kändes vill jag lova. Mina ben skakade så mycket när jag var där men det känns bra, då ger det resultat! Heja! Tänkte skriva ett inlägg till er i veckan om mina träningsrutiner just nu, stay tuned.

När J hade tränat åkte vi och köpte julgran och en massa juldekorationer så nu är supermysigt hemma, juligt och härligt. Mindre härligt idag var när jag läste om detta, hur kan folk vara så outbildade och rasistiska? Herregud. Låt lilla fina pojken vara. Först och främst till de människor som kommenterat att ”Vidrigt att göra narr av Nordiska traditioner” så kommer ju traditionen från Sicilien så det är ju bra med den saken. Jag blev sjukt upprörd och jag och Jacob har suttit och pratat om hur fruktansvärt det är att Åhléns har behövt tagit ned bilden. Självklart måste man skydda barnet men det är synd att man ska behöva ta ner den för att dessa vidriga människor uttalar sig på det här sättet.

Nu ska vi i allafall avsluta vår middag, jag lagade limekyckling med blomkålsris idag, ska ge er receptet. Nu ska vi snart kika Victoria Secret show, är lite sugen på att springa ut och se om Empire är rosa ikväll? Det kanske den bara är när showen går här, i år var den ju i Paris. Måste nog smita och kika i allafall <3 Eller den kanske bara i rosa isåfall den kvällen showen faktiskt är? Who knows..

Och ni som är förälskade i min jacka från Suit’s and Supplys kvinnliga märke som ännu inte är officiellt eller lanserat, jag vet inte så mycket mer än det jag tidigare nämnt, att märket inte är ute för press ännu och att dom letar lokal. Jag ska kolla om jag kan få tag i mer info för jag fick en mailadress till en av tjejerna som är ansvarig. Jag älskar min jacka! Den första som passar mig i axlarna perfekt.

Puss.

// Today has been good, everything has gone my way. I worked out this morning, I took a Barre class like always and since I haven’t been there in a week I could tell. Wow, it was so tough! My legs were shaking but thats good, thats when you really work. Yay! Now we just finished dinner, I made lime chicken with califlower rice, so so good. Now we are waiting for Victoria Secret show. Wanna run down to see if the Empire is pink tonight? Maybe its only pink when they’re in NY, this year the show is in Paris. Need to go look! Oh and the jacket I have from Suits And Supplys brand for women, its still not official and I dont really know when it will be but Im gonna try to look it up, a lot of you are curious about my coat (see pics below) Xoxo

momotaro6
momotaro7'
momotaro8
momotaro9
momotaro10

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.