Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:49 | December 30, 2016

MINA NYÅRSLÖFTEN 2017

NYC

Ja då var det dags att kliva in på ett nytt år. Välkomna 2017 och fylla alla blanka papper med nya minnen och erfarenheter. Spännande. Jag gillar nystarter. För J är det nytt år så fort det är ny säsong så jag känner lite att jag har 2 nystarter per år (hösten och efter nyår) men att skåla in ett nytt år och veta att det är 365 dagar som är i princip oplanerade känns ju kul. Vårt 2017 är ju också lite speciellt eftersom att vi ska gifta oss!

Förra året var mina Nyårslöften ;
– Att läsa mer. Hur gick detta? Riktigt dåligt. Inga kommentarer.
– Att fokusera på det och dom jag verkligen tycker om, prioritera rätt. Hur gick detta? Faktiskt bättre, jag är fortfarande en ja-sägare och kanske borde prioritera lite bättre ibland men det har definitiv blivit bättre. Särskilt hösten! Jag lär mig så fortsättning följer.
– Att träna mer. Hur gick detta? BRA! 2016 har definitivt varit mitt bästa träningsår sedan 2009 typ. Haha.
– Att lyssna ännu mer på mitt inre. Att inte bara göra vissa saker för att jag borde utan verkligen lyssna på mig själv och inte sådant runt omkring mig. Hur gick detta? Det här är nog den punkten jag klarat av bäst. Jag har faktiskt lyssnat på hur jag känner och gjort det jag känt för, det finns såklart några undantag men over all har jag försökt att lyssna på både huvudet och kroppen, behöver jag en helg att göra absolut ingenting så är det så. Om det är en kväll jag inte orkar ta itu med mer jobb även fast jag hade behövt fortsätta så har jag lärt mig sätta stopp, det funkar inte att vara tex uppkopplad 24/7.
– Gå upp tidigare på morgonen. Hur gick detta? Jo men jag har i alla fall gått upp en halvtimme tidigare varje morgon, har ändrat från att börja jobba 08.30 så är jag alltid uppe innan 08! Funkar fint och jag ska fortsätta med det.

Så – vad är mina Nyårslöften för 2017?
– Åter igen – prioritera rätt. Jag tycker så mycket känns kul att göra så jag säger ofta ja till det mesta, vilket jag ibland ångrar när jag inser att jag har en massa annat att göra. Jag ska börja säga kanske istället så är det ingen som blir besviken utan tvärtom ifall man bestämmer sig för att komma.
– Inte sitta med mobilen 24/7. Man måste inte tömma mailkorgen 2 minuter efter mailet kommit in.
– Fortsätta träna 4 dagar i veckan, det mår jag verkligen så bra av och jag känner hur det är något som fattas när det står “waitlist” på Barre-klasserna jag vill ta. Suck. Det är fler än jag som är sugna på att träna! Jag måste signa upp tidigare.
– Njuta av ledighet och effektivisera mitt jobb. Försöka ta helger ledigt och försöka känna på hur det känns att jobba lite mer måndag-fredag och inte varje dag, hela tiden.
– Få in SanneAlexandra på minst 5 andra butiker.
– Njuta av ett spännande år. Försöka njuta av den här tiden innan bröllopet! Njuta av att jag bara är J’s fästmö i 7 månader till och försöka ha roligt i all planering och allt fix inför bröllopet. Inse att denna tiden bara kommer en gång!

Har ni några Nyårslöften?

IMG_0304


1 kommentarerEn kommentar om “MINA NYÅRSLÖFTEN 2017”

    Sluta röka en gång för alla! Är snart kvitt nikotinet med e-cigaretter (xsmoke) och längtar tills jag inte behöver lägga en enda tanke på rökning längre. Sluta stirra på mobilskärmen vore något också :p

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här