IPIC

Igår var vi, jag och J’s föräldrar på på Ipic nere i Downtown (J är på roadtrip) Ipic är ärldens bästa biosalong. Den är verkligen utöver det vanliga! Wine and dine och kolla på bio, hur härligt?

Du får alltså sitta i stora fåtöljer där du får kudde, filt, det går att fälla ut fåtöljen med en knapp så du kan ligga ner och kika på filmen och du har mat och dryckservice genom hela filmen. Snabb och enkel service, du får hjälp genom att trycka på en knapp som du har på bordet du äter på.

Ipic är tre våningar och på våning 1 köper du biljetter om du sedan tar rulltrappan upp till våning 2 möts du av en stor bar, mysiga sammetsfåtöljer och även alla biosalonger tar du sedan hissen upp till våning 3 kommer du till en anan bar med en stor restaurangdel. Riktigt häftigt! Jag har tänkt att när J har ett break i Februari och inte behöver träna ska vi gå dit och ta några drinkar och sedan hoppa in och se någon film och äta. Det var verkligen festlig stämning och i restaurangen och baren på våning 3 var det hög musik och det kändes inte som att vi skulle på bio.

Efter att vi varit på bio så tog vi färjan hem och njöt av den fina skylinen.

Ni borde gå dit om ni är i stan, det är en upplevelse!
11 Fulton St, New York, NY 1003811

cafegitane8
cafegitane9
cafegitane10
ipic
ipic3
ipic4
ipic6
ipic7
ipic1
ipic2
ipic8
ipic9
ipic10
ipic11
ipic12

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.