SPREAD LOVE

Jag vill bara visa er den här kommentaren som gjorde mig så himla glad när jag vaknade och loggade in här. Det är ju något speciellt med att kvinnor från många delar av världen nu ändå har beställt kläder från mig, jag kan ju inte riktigt ta på det. Jag ser tjejer i Sverige lite då och då bära mina plagg och får sms av nära och kära som smygfotat någon i min design så jag blir så himla glad över en sådan här komplimang!

Såhär skriver Isabel:

Isabel
Sanne! Måste bara ge dig så mycket beröm för din frill woven top. Är advokat och jobbar på byrå, dvs jag har nästan dagligen kavaj men har alltid haft svårt att hitta något som sitter snyggt under och inte är någon bomullstopp, då jag tycker det drar ner intrycket av kavajen. Denna är så fin precis hela dagen och känns riktigt lyxig. Gör du den i fler färger är jag först på att köpa dem alla. Kram på dig!

Jag vill verkligen säga TACK Isabel! Vad kul att du känner att du har så stor användning för den. Jag blir lite extra glad över att du bär den i jobbsammanhang, jag vill ju att dom flesta av mina plagg ska vara väldigt ’classy’ och ska funka både till vardags och till finare tillfällen, så som tex jobb då. Jag tycker också att toppen är superfin och ska plocka fram min redan idag, det var ett tag sedan jag hade den men jag känner mig alltid väldigt fin i den. Kram till dig!

sanne_alexandra_shop_frill_woven_top_1059-000051-0002-2954
sanne_alexandra_shop_frill_woven_top_1059-000051-0002-2941

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.