Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:08 | February 27, 2017

LEVIS 501 SKINNY

NYC

Då har jag utökat jeansgarderoben med dessa godingar.

HÄR hittar ni länk till dom. Dom sitter tight me inte supertight, nu har dom töjt ut sig lite och dom är ju tighta i midjan, det är där dom sitter åt annars är dom lite loose på vissa ställen, det är ju en speciell modell. Jag är ännu inte helt bekväm i dom men jag tror dom kommer att komma till användning en hel del. Särskilt nu till våren och sommaren! Jag bär storlek 24/30 i dom för er som undrade (kanske kan hjälpa någon att beställa om ni brukar ha samma storlek som mig?) Helt oväsentligt med storlekar annars. Allt kring vikt och storlekar och sådant spelar ju ingen roll, vi är olika byggda och ser olika ut och så kommer det alltid vara. Men i alla fall, jag är ju inte så lång så längden var ju kanon för mig!! =)

Hur kommer jag att matcha dom? Främst ihop med randigt, jag tänker blåvit randiga skjortor, tishor och stickade tröjor, lite marint sådär. Likadant i vitt, vita tunna skjortor med uppkavlade ärmar, vita tishor, vita stickade tröjor och så har jag tänkt att blanda in lite pastellfärgade toppar så som en härlig ljusrosa tröja. Jag har även en bild av en vanlig grå collegetröja ihop med dessa jeans och ett par ljusbruna kilklackar. Jag tror på dessa!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

4 kommentarer4 kommentarer om “LEVIS 501 SKINNY”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här