FRIERI PÅ ETT ROOFTOP, GAMLA HITS, GT’S OCH BBQ

Senaste dagarna har varit så intensiva, lagfester, krama kompisar hejdå, jobba och så hämtade vi upp våra vänner på flygplatsen i fredags och sedan dess har det gått i ett. Jag och J har ju varit så sjukt nervösa och spända denna veckan då vi visste att vår kompis som är här nu skulle fria till sin tjej här antingen i fredags eller lördags. Och i fredags skedde det och vi hade planerat ett riktigt spel för galleriet och jag lyckades hålla min mask. Pjuh. Och hon sa JA! På ett rooftop medan solen gick ner, så himla fint och vi grät av glädje. Måste visa er bild!

Nu är det söndag och vi har en tvådagars i ryggen, vi har haft så himla roligt och vi har firat och skålat som aldrig förr – för kärleken!! Det är 29 grader och sol i NY idag och nu är vi hemma och tar det lite lugnt, ikväll ska vi grilla på rooftopet vi har i vår byggnad och titta på hockey, det är slutspel nu så vi ska heja på lite kompisar! Så himla mysigt.

Vi njuter som bara den och detta är verkligen en påskhelg man aldrig kommer att glömma och vi är så ärade att vi fått med på den här helgen när våra vänner förlovat sig <3 Nu väntar grill och mys!

PS. 20 % får ni på min nya favorit ’Kick flare jeans’ Ange koden ’KICKFLARE20’ så får ni 20 % rabatt på dom. HÄR hittar ni dom. Puss!

2 reaktioner på “FRIERI PÅ ETT ROOFTOP, GAMLA HITS, GT’S OCH BBQ”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.