Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:33 | April 27, 2017

Träffa familjen och sedan vidare mot varmare breddgrader.

Dessa dagarna sedan vi landade i måndags har gått så fort. Det har varit full fart. Igår träffade vi J’s bröder + familjer och ikväll ska vi åka till Eskilstuna för att krama om min familj och grilla. J’s föräldrar missade jag innan vi åker nu, dom ska också iväg så vi får ses när vi alla är hemma. Så nu har vi snart fått krama om hela familjen <3

Jag ska ner till stan nu till NK och träffa tjejerna på Mayla. Efter det blir det en lunch innan vi ska till Eskilstuna. I morgon bitti tidigt så åker vi till mina föräldrars lägenhet i Alicante, det ska bli skönt. Det ser inte ut att vara något toppenväder men det mesta är bättre än här i Stockholm just nu. Det ska bli skönt med lite avkoppling, jag är sugen på att köpa med ett par bra böcker och verkligen slappa. För mig känns det som att när vi kommer hem så är vi liksom redan inne i Maj och vi har kommer ha fullt upp från morgon till kväll fram till bröllopet. Det är mycket planerat, vi ska flytta in i lägenheten, saker ska roddas, jag ska jobba en hel del och ja, det kommer bli en del så det känns skönt att bara lata sig i en vecka nu. Jag har ju även filmat i en månad nu cirka så det ska bli skönt att koppla bort det också, resultatet kommer i slutet på Maj.

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här