Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:08 | May 9, 2017

Vi är så svettiga, nu har vi budat……

Nu är det nervöst här hemma på Lilla Essingen. Jag är i och för sig rätt lugn, exalterad och lite smått pirrig men J är så svettig. Han säger att han aldrig varit så nervös haha.

Nu får vi se om vi vinner den här budgivningen, vi har ju ett tak så vi håller tummarna för att den inte går upp allt för mycket mer. Om inte så kommer det ju ut nya lägenheter och vi har inte bråttom alls men den är fin alltså och vi har redan drömt oss bort lite, som man alltid gör. Vi har inrett den mentalt, varför svävar man alltid iväg?

Uppdaterar er om hur det går! Ni kan väl hålla en extra tumme för oss ikväll är ni gulliga =)

Uppdatering:

Klockan är 23.20, vi leder budgivningen men har inte hört något mer…… Hoppas hoppas.


4 kommentarer4 kommentarer om “Vi är så svettiga, nu har vi budat……”

    Håller självklart tummarna! Åh, det är så spännande både att köpa och sälja! Vi har precis värderat vårt hus efter omfattande renovering, det är också nervöst! Men vi blev nöjda så det känns skönt!
    Ser fram emot att höra hur budgivningen gått! Och att se några bilder ifall det blir köp! Kram!

    Reply

    Tack!! Det gick inte vägen så vi ska fortsätta kika runt 🙂 det är ganska kul och kolla! Roligt med visningar. Åh vad kul, ni måste varit så peppade. SÅ kul att ni är nöjda!! Vilken grej. Kul med hus, jag blir avis! KRAM!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här