Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:27 | May 15, 2017

Playmakers del 1

Nu ligger första avsnittet uppe. Jag börjar mitt bootcamp idag och var uppe redan 5.30 så jag och J låg och kikade på det för en stund sedan.

Jag tycker känslan i programmet är varm och jag tycker det är superkul att följa dom andra tjejerna. Det är intressant när det känns äkta! I denna delen får ni se en presentation av oss tjejer och i min del får ni se när min kompis Carro kommer och hälsar på. Hon och jag kan verkligen inte vara seriösa ihop, vi bara skrattar jämt.

Se programmet HÄR. Hoppas ni gillar det! Puss!

 

 


13 kommentarer13 kommentarer om “Playmakers del 1”

  “Syndade” och tittade direkt när jag kom till jobbet! Älskar det redan! Roligt med en liten introduktion av alla tjejer och alla verkar verkligen så himla gulliga 🙂 Blir ledsen när jag tänker på att det bara är 10 avsnitt, haha. Du var kanonbra hur som helst, jordnära med världens utstrålning! Förväntade mig inget annat heller efter att ha följt dig länge.
  Sug åt dig av alla komplimanger! Haha. Stor kram 🙂

  Reply

  Å KUL! Blir så glad över att du gillar det. Jag tyckte själv att det var en fin vinkling på det. Kändes ändå äkta och jag tycker alla tjejer var så gulliga och kul att titta på! Jag suger åt mig allt, så tacksam för dina ord <3 KRAM!

  Reply

  Så mysigt program! Roligt att få se dig i ett annat format än på bloggen!? Sen att du filmar i världens bästa stad gör ju inte heller något!

  Reply

  Man får passa på 🙂 det var roligare att filma där än vad det hade varit nu känns det som, det är så mycket att upptäcka där jämt. KRAM och tack! <3

  Reply

  Har precis tittat på avsnittet och tycker du gjorde grymt ifrån dig! Kändes väldigt avslappnat och precis så som jag “föreställt” mig dig när jag läser din blogg, glad och mysig. Tycker du har så himla härlig röst och dialekt också, sådär lite “raspig”. Ska bli jätte kul att få följa er! Stor kram!

  Reply

  Vad skönt att du säger det. Det gör mig lugn haha! Vad kul att du gillade det 🙂 haha, ja jag är lite hes ibland… vad kul att du uppskattar dialekten, vad det nu är för dialekt, en mix av mycket tror jag! Stor kram till dig! <3

  Reply

  Kul att se dig i mer rörlig bild! 🙂 Hur gick det med lägenheten ni var och tittade på? Kram kram!

  Reply

  Åh det var ett jättehärligt avsnitt, jag kommer definitivt fortsätta kolla! Jag gillar att ni filmar er själva, det blir inte lika iscensatt och mycket mer äkta känsla då! Kul att få följa dig och de andra tjejerna i den här serien. Hoppas du är stolt över dig själv och firar detta stort nu! Stor kram

  Reply

  SÅ kul att se dig i serien! Välgjord men så intim och nära ändå. Det känns som att man känner dig nästan då jag följt dig från Tyra tiden och jag tycker verkligen att serien reflekterar dig (så som jag se dig via bloggen och instagram osv.) och nu vill man ju bara ännu mer vara din vän o hänga med dig. Du är så härlig Sanne! Sluta aldrig vara du!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här