Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:46 | June 20, 2017

A linjeformad klänning from Mayla

Jag har fått en grej för a-linjeformade klänningar så att när jag hittade denna på Mayla blev jag så glad. Den funkar att bära som nedan ihop med klackar men även att bära med platta skor och en tröja över så att klänningen blir som en kjol. A-linjeformade klänningar är så klassiskt och går aldrig ur modet, ett bra plagg att ha i garderoben.

Här nedan var det ruggigt väder och himlen öppnade precis, därav det risiga håret men nästa gång planerar jag att bära den i solsken och bara dansa runt, den är så skön, stretchig och luftig.

Foto: Pavel Maira 


2 kommentarer2 kommentarer om “A linjeformad klänning from Mayla”

    Så snygg klänning, den passade dig otroligt bra! Var är de snygga skorna ifrån?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här