Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:47 | June 27, 2017

Steg för steg hur Therese Frieberg gjorde mina extensions.

Jag kommer att lägga ut ett utförligt inlägg om detta men för tillfället, spana in Theresefrieberg på instagram så har hon lagt upp en video på instastory steg för steg hur hon satt i mitt hår. Den visas bara i 24 timmar så kika nu, annars håll utkik här.

Jag återkommer med bilder och information i dagarna <3

Processed with VSCO with a5 preset

 


1 kommentarerEn kommentar om “Steg för steg hur Therese Frieberg gjorde mina extensions.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här