Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:05 | June 29, 2017

Frukostdejt, 2nd Day och lunch utomhus

Jag måste visa er vad jag gjorde igår kväll senare. Var på ett så ballt träningsevent! Andra roliga träningseventet denna veckan. Mer om det ihop med bilder senare.

I morse var jag uppe med tuppen. Hade frukostdejt med min kära Carro och sedan vad jag och plåtade med Pavel följt av lunch med Mr och sedan hälsade vi på Agnes på 2nd Days showroom, ett märke jag verkligen fått upp ögonen för på senaste tiden. Wow!

Nu ska vi kika på sista avsnittet av Skam och ta en nap innan det är dags för middag med vänner ikväll.

Ville bara säga hej till er <3

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


1 kommentarerEn kommentar om “Frukostdejt, 2nd Day och lunch utomhus”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här