Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:44 | June 30, 2017

Superga och Urban Deli

Igår kom en leverans med dessa vita sneakers från Superga, länk HÄR (adlink) Dom är så sjukt sköna och passar både till jeans och kjol/klänningar.

Så härlig ikväll igår. Efter att jag hoppade i denna blusen från 2nd Day, jeans från Rag & Bone och dom här supervita sneakers så åkte vi till Urban Deli för middag med våra fina vänner Ida och Johan som ni minns från NY? Vi umgicks jättemycket med dom där borta och ses så fort vi får tillfälle. Vi beställde in charkisar, skagenröra och rostmackor och rökta räkor med aioli. Fantastiskt gott. Plötsligt kom servitrisen till mig med en shot och frågade “Är det du som är Sanne? Denna är från alla tjejer som kommer vara på din möhippa” JAHAPP. När är den? Nu var ju Jacobs svensexa förra helgen och jag är helt lost. Totalt förvirrad. Denna helgen ska vi på bröllop och nästa helg ska jag vara med på tv, ska berätta mer för er så ni får titta!!

I morgon ska vi på bröllop. Vi har en lugn fredag idag, jag kan inte minnas sedan vi två satt en fredag utan planer. Vi har ätit grillat och nu kollar vi på film (har paus pga dåligt humör med en jobbgrej) och äter marabou. Nu ska vi kolla klart filmen och ladda upp inför i morgon, det är en av Jacobs bästa vänner och även hans bestman som ska gifter sig och nu har även jag fått lära känna dessa underbara människor så vi är så taggade!! Vi är så glada över att få dela den här stora dagen med dom <3 Så roligt ska det bli. I morgon är det två veckor kvar för oss.

Hoppas ni har en härlig kväll!

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset


2 kommentarer2 kommentarer om “Superga och Urban Deli”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Alltid så VACKER på alla bilder!

    Reply
  • Hej sanne!
    Ska själv på bröllop i helgen o har letat som galning efter klänning men hittar ingen. Så såg jg din du hade idag på bröllopet. Wow säger jag bara!! Så jag undrar om du kan säg var den e ifrån? Förhoppningsvis hinner jag isf leta rätt på den innan torsdag.. lite bråttom. Du var otroligt fin I den!
    Kram

    Reply