Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:02 | July 3, 2017

Playmakers del 8 ,The Box är den sjukaste klubben, en säsong 2 och Nyhetsmorgon på lördag.

NYC

I dagens avsnitt berättar jag om klubben The Box vi besökte på min amerikanska möhippa haha, jag kan inte hålla mig för skratt. Denna klubben finns ju i London och i NY och vissa av er kanske har hört talas om den och vissa inte. Det är i alla fall en riktig sjuk klubb där det är just många svensexor och möhippor på.

Jag har även tacokväll med mina amerikanska kompisar och kramar svenska vänner hej då <3 Nu är det bara två avsnitt kvar. I det sista avsnittet som släpps två dagar efter vårt bröllop visar jag faktiskt min sista fitting och hur klänningen ser ut. Dom fick såklart inte visa den delen i programmet förrän bröllopet varit, J har ju inte sett min klänning.

Hoppas ni gillar avsnitt 8! På lördag ska jag och Elina vara med i Nyhetsmorgon och prata om Playmakers. Kul va? Då måste ni kika! Hade ni för övrigt röstat för en säsong 2? Nu är det många av oss som flyttar ifrån städerna vi bott i tidigare och ska börja om på nytt på nya platser. Kommentera gärna! Puss. 

Här får jag något slags skrattanfall under synk haha.

 


25 kommentarer25 kommentarer om “Playmakers del 8 ,The Box är den sjukaste klubben, en säsong 2 och Nyhetsmorgon på lördag.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag röstar absolut för en säsong två, det känns jättespännande att följa er alla när ni ska hitta hem på en ny ort! Grattis till det förresten, det kommer säkert bli toppen! Kram

  Reply
 • WOHO! 🙂 Tack!!! KRAM <3

  Reply
 • Ja! Röstar absolut för en säsong 2!

  Reply
 • Gud vad kul 🙂

  Reply
 • Jag röstar på en säsong 2!!! ❤️

  Reply
 • Jag hade aldrig hört talas om dig innan jag såg Playmakers. Mitt modeintresse är lika med noll. Jag såg bara en snygg människa när jag såg att du frontade programmet. Men du är såå mycket mer än en snygg människa. Du verkar så sjukt härlig, stark och ödmjuk. Du är en riktig förebild som inte ville att J skulle vara centrum i dina klipp. COOL. Jag ser gärna att det kommer en säsong 2. All lycka till dig fina Sanne!

  Reply
 • Men vad roligt 🙂 Det tycker jag gör det hela ännu roligare, att du hittade mig på annat sätt än via mina kläder. Stort tack för din fina kommentar!! Jag blir väldigt glad och tar åt mig av allt du säger. Tack! Så fint av dig att kommentera här. STOR kram! <3

  Reply
 • Jag tycker du verkligen är så härlig att se! Man skrattar liksom med dig. Keep it up och hoppas ni får ett underart bröllop

  Reply
 • Men vad kul 😀 tack! stor kram!!! <3

  Reply
 • JA till en till säsong!! 😀

  Reply
 • <333

  Reply
 • Jaaa röstar absolut för en till säsong!!

  Reply
 • woho! 😀

  Reply
 • Jaaa det hade verkligen varit så roligt! Det är alltid höjdpunkten efter jobb/skola att komma hem och kolla veckans avsnitt 🙂

  Reply
 • Men vad kul att du gillar det 🙂

  Reply
 • Jag tycker det är så roligt sedan du berättade för några blogginlägg sedan att Jacob sitter och lyssnar när du pratar i synken. För när du pratar om bajs kan man se att du tittar på honom och skrattar. Såå härligt!! Du är min favorit i Playmakers btw!!

  Reply
 • HAHA JA!! Han satt i soffan så jag kunde inte sluta skratta när jag började prata om allt sjukt…. TACK <3 Stor kram!!

  Reply
 • Stort JA till en till säsong!! 🙂

  Reply
 • JAAA. Gör en till säsong (om inte fler). Så kul att få se er bevisa motsatsen till alla fördommar om såkallade “hockeyfruar”. ?
  Kram och lycka till med bröllopet

  Reply
 • Hoppas hoppas på flera serie älskar att följa den och er 🙂 ? Lycka till med bröllopet ?

  Reply
 • En till säsong hade vart superkul ?

  Reply
 • JAAA, älskar pogrammet och du är favoriten att följa!!

  Reply
 • Jaaa!!! För en säsong 2

  Reply
 • Ja SNÄLLA! Säsong 2( gärna fler än så ;)) vore såååå kul! Veckans höjdpunkt!

  Reply
 • Röstar också för en säsong 2, gärna längre avsnitt! Så bra!!! ?? Stort lycka till på bröllopet ??

  Reply