Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:42 | July 5, 2017

SanneAlexandra workshop

Nu ska jag iväg på workshop i 3 timmar. Här ska det fantiseras, planeras och struktureras.

Jag ligger ju lite lågt just nu med SanneAlexandraShop, har inte tagit in något nytt utan jag har lagt det lite på is. Just nu håller jag på att försöker få lite annat att bli verklighet, känner mig väldigt peppad på det och det är verkligen något jag tror på och genuint brinner för. Jag försöker tänka långsiktigt och vill hitta tillbaka till varumärket SanneAlexandra jag startade från början. Så, wish me luck! Ikväll ska jag och J på middag med två vänner till honom som han lärde känna i New Jersey, det här paret har bott i Buffalo i tio år pga mannens hockey så det ska bli jättekul att få höra lite om den nya platsen vi ska bo på men framförallt få lära känna det här paret som jag hört så mycket om och som har funnits vid Jacobs sida så länge! <3

Setet nedan kommer från bästa 2nd Day och tofflor från Zara. Jag hade tydligen blusen bak och fram men jag älskade den lilla kragen fram! Jag kom in på Day’s Showroom och så tittade min kompis på mig och började fnissa “Men Sanne, den är ju bak och fram?” Lite kreativ får man väl vara haha =)

 

2 kommentarer2 kommentarer om “SanneAlexandra workshop”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Superfin outfit! Vet du möjligtvis om plaggen finns någonstans online??

    Reply
  • Så söt kjol! Får jag fråga vilken storlek du har i den? Såg den fanns i både xxs o xs 🙂
    Kram 🙂

    Reply