I samarbete med Rädda Barnen auktionerar jag ut mitt mest efterfrågade egendesignade plagg samt bjuder på en härlig lunch.

I östra Afrika pågår den värsta hungerkatastrofen sedan andra världskriget. I Somalia har t.ex. tre fjärdedelar av boskapsdjuren har dött och skördarna har minskat med 75 %, vilket tvingat familjer att lämna sina hem för att söka mat och vatten. Rädda Barnen är på plats och jobbar dygnet runt med att rädda liv. Hjälp dem nå fler genom att buda på min auktion på Tradera eller swisha valfri gåva till 90 102 57. Intäkterna från auktionen går till Rädda Barnen. Ni hittar alla auktioner HÄR.

När jag fick frågan om att ställa upp på detta så fanns det ingen tvekan, det minsta lilla jag kan hjälpa gör mig glad. Nu kan jag inte förstå hur dom kunde vilja auktionera ut en lunch med just mig, så kul är jag ju inte haha. MEN – Jag lovar dig som budar högt att jag såklart bjuder på en grymt härlig lunch, du får fasiken välja ställe. Kommer bli så glad bara över att det blir en insamling till något så viktigt. För att komma till min auktion klickar ni HÄR

Och klänningen jag auktionerar ut är det egendesignade plagg jag får mest frågor och mail kring och vet ni vad? Det finns bara två stycken exemplar av klänningen, jag har den ena och DU kan bli ägare av den andra.

Och för er som varit sugna på en lunch och prata om att starta eget bolag, detta är ett guldtillfälle. Jag hoppas ni alla väljer att hjälpa till med en slant <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.