Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:20 | July 10, 2017

Det är måndag, jag överlevde helgen och laddar nu inför vår bröllopshelg!!! // It’s monday, I survived the weekend and are now getting prepared for the wedding.

Här kommer en liten recap på min HELG. Åh, den tacksamhet jag känner just nu är på sin maxgräns. Jag kunde inte känna mig mer lyckligt lottad! <3 Det här är den tiden jag alltid kommer att minnas. Jag sitter just nu i lugn och ro med en kopp kaffe och lyssnar på Frank Ocean, planerar veckan och tittar igenom bilder från helgen. Här ska ni i alla fall få följa med på min helg!

I fredags tog jag på min gröna topp från Nelly, den här gröna färgen har kommit till att bli en av mina favoritfärger sedan jag bar en klänning i samma färg förra helgen, minns ni? Älskar färgen. Jag tog i alla fall på mig en kjol till och så åkte jag och J in för ett glas på dramatenterassen innan vi skulle på middag med vänner.

Här nedan har vi hela Chicago-ligan och jag och J. Malin, Elina och Marcus känner alla varandra genom hockeyn i Chicago och det andra paret är också därifrån som dom lärt känna där borta. Så kul att umgås alla, snacka lite engelska (det var ett tag sen!) och så fick jag chansen att prata ihop mig lite med Elina om Nyhetsmorgon dagen efter, vi gjorde oss redo och kände oss både peppade och nervösa. En supermysig middag!!

I lördags gick jag upp vid 7.30, en taxi skulle hämta mig 9 så jag var uppe och sminkade mig, fixade håret och sedan satt jag med J och myste innan det var dags att dra. Han gick upp med mig för att äta frukost och mitt i frukosten hörde jag på tv “Och senare idag ska vi få träffa Sanne Andersson och Elina Hjalmarsson Casell” då blev jag faktiskt lite svettig men försökte tänka att det bara är att vara sig själv och försöka svara så gott det går på frågorna som ställs =)

Piffad och klar så hoppade jag i det jag hade bestämt mig för att ha på mig, bad J ta några bilder på mig så skickade jag dessa bilden till mamma, pappa och farmor och skrev att jag var redo att sticka!

Plockade sedan upp Elina som bodde hemma hos Marcus och Malin och sedan vidare mot Gärdet och TV4. När vi kom dit var säkerheten hög och vi visade legg och blev hänvisade till sminkrummet där dom gjorde en touch up på oss så att vi skulle se okej ut i tv och sedan slog vi oss ner i ett mysigt rum där det fanns kaffe och frukost. När det var nära vår sändning så blev vi myggade.

Tog bilder för att föreviga morgonen! <3

In i studion där vi skulle hålla till och slog oss ner i sofforna. Intervjun gick bra och jag kände mig väldigt lugn, jag hade ju Elina där och så tycker jag Jenny, programledaren vi hade är så härlig. Det var ju riktig mysigt där inne i studion!

Och så kom frågor om bröllopet, min plan var att om det kommer mycket frågor kring det så tar jag upp att min möhippa inte varit ännu, så det slipper bli känslosamt. Det är som en knapp för mig ibland när man börjar prata om bröllop, jag blir så känslig så jag höll mig till planen och sa ju det att “dom kanske står här ute och väntar på mig” för jag hade ingen lust att gråta i tv, igen haha.

Men, så när frågan om vad det bästa med Jacob är kände jag att behövde svälja lite extra hårt och försöka göra det glatt, åter igen inte sugen på en snyfthistoria så jag blev ganska ställd över frågan (hade inte fått förbereda det) så medan jag började prata började jag undra vad den frågan kom från. Strax efter säger Jenny att J gillar överraskningar och jag svarar osäkert något i stil med “aääee” och så hör jag hans röst och Jenny talar om att han har en överraskning åt mig så jag fattar att rösten kommer bakom mig så jag vänder mig om och där står han!! Jag fattade ingenting här. MEN när Simone och Matilda, två av mina tärnor dök upp och säger “Nu är det dags” så tror jag att det är livesänt och att dom står på stan och väntar på mig så jag börjar ju skratta och hålla på, jag är ju i chock. Och DÄR från ingenstans kommer mina kära vänner inrusade, det var så stort. Jag kan inte förklara det. Jag som alltid gråter var så chockad så jag kunde inte tänka klart, jag trodde där och då att hela Nyhetsmorgon var fake det är därför jag säger “var det tv?” haha. Exakt samma chock som när J friade, jag fick inte ur mig något då heller utan gjorde precis som nu, höll händerna över ansiktet.

Helt otroligt <3 Jag har kollat på klippet säkert 20 gånger och det gör mig lika glad varje gång. Vilka galna vänner jag har. HUR har dom lyckats med detta? Bra jobbat till dig Elina också som var så bra på att spela med. 20 tjejer kom liksom inrusade, förstår ni hur sjukt det är? Mina tärnor hade frågat mig innan vad det viktigaste för mig var med min möhippa och det var att så många som möjligt kunde vara med!!! Och så många vi blev, det var bara några enstaka som inte kunde.

Jag fick direkt en videokamera i ansiktet av en av mina tärnor som frågade hur jag kände över att det äntligen var dags. Jag kunde ju inte sluta skratta. Jag lyckades krama allihopa och sedan var det dags att dra för utanför stod tre stora taxibilar och jag var i chock i bilen haha. Vi klev av på Strandvägen. Alltså hela min möhippa var så sjukt bra uppstyrd, allting klaffade det var liksom ingenting som inte flöt på. Och det viktigaste för mig – alla hade så sjukt roligt tillsammans, vilken stämning, vilket gäng. Jag fick så mycket beröm under kvällen över vilka härliga vänner jag har av dom som inte träffat varandra innan, det värmer ju <3

Och direkt till en båt som dom hyrt.

Här fick jag hoppa i en baddräkt, slöja och en sidenmorgonrock som alla tjejer matchade och så drack vi bubbel, lekte roliga lekar, drack en och annan shot och sedan åt vi lunch och jag fick min första utmaning haha!! Jag har tittat på dom videos vi har så många gånger nu, jag garvar lika mycket varje gång. Herregud.

Efter det här fick jag hoppa i min dagsoutfit, jag var nämligen Sandy i Grease i en musikaluppsättning på högstadiet så jag åkte dit på den nu haha. Jag fick vara Sandra Dee på dagen och Sandy på kvällen.

Såhär tjusig var jag när jag skulle runt och göra uppdrag!

Jag var runt och härjade vill jag lova. Behöver inte gå in på alla detaljer men jag kan få skryta om att jag fick spöa en militär i plankan!! Haha. Tävlingsinsikten dök upp minst sagt, trodde inte att jag var en sådan tävlingsmänniska förrän tjejerna blev sura över att jag fick sluta klara uppdrag!!

Hittade en kamrat som också var ute på uppdrag haha. Svensexa vs möhippa. Sedan åkte vi till NO18 där tjejerna hade styrt upp det sååå bra. Vi åt middag vid långbord, det hölls tal, vi grät och skrattade, fixade i ordning oss, dansade, lekte fler lekar och hade så sjukt kul ihop!! Här nedan har jag fått min nya outfit, det trivdes jag ju i! Sharareh hjälpte mig och rätta till mitt hår som stod åt alla håll.

Efter många timmar av dans och skratt så klev vi ut från NO18 och där stod en partybuss haha! Som en riktig russebuss där vi åkte runt och jag fick göra pitstopp här och var för uppdrag, bland annat på Lilla Essingen där min blivande man låg i gräset och jag fick ta en bodyshot haha. Efter det kom jag in på Kasai där det bara small, det var guldserpentiner och massa bubbel överallt. Jag signade dock ut strax innan 01 då J kom och hämtade mig och Sofia på Donken. Välbehövligt. Igår morse vaknade jag tidigt, jag var så exalterad och peppad och ville bara träffa alla tjejerna <3 Jag tjatade på J att jag ville träffa alla och han mumlade något om att jag kanske skulle få göra det senare. Yay! Dom hade styrt upp en brunch för dom som kunde så vi satt och myste och pratade gårdagen i flera timmar.

Några av våra killar kom och plockade upp oss trötta själar. J och jag skulle och kolla på lägenheten vi köpt och får tillträde till i Augusti. Jag kan säga att här mådde jag sådär. Kämpade på men medan J tog mått på balkong, kök osv så satt jag och andades djupt…

Men efter en nap i soffan och en grillmiddag så måste jag fint igen. TACK för denna helgen <3 Ni alla inblandade är bäst. Tack. Nu siktar vi mot nästa!!


7 kommentarer7 kommentarer om “Det är måndag, jag överlevde helgen och laddar nu inför vår bröllopshelg!!! // It’s monday, I survived the weekend and are now getting prepared for the wedding.”

  Var kommer silver baddräkten ifrån? Du e så snygg!

  Reply

  Vilket underbart “avsnitt” på nyhetsmorgon!!!! Du verkar vara en riktigt gullig tjej! <3

  Reply

  Den röda toppen med blommönster och knytning på, vart är den ifrån? Så härlig!

  Reply

  […] har kan ni se när jag kidnappades, haha. Så roligt. För att läsa om min möhippa klicka HÄR. Min reaktion i slutet på klippet “Men det var tv?” Jag fattade inte om allt bara var […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här