Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:30 | July 29, 2017

Hemma i Eskilstuna! // Home in Eskilstuna

Nu är jag hemma i Eskilstuna! Så himla skönt. Varit på golfbanan och ätit lunch och slagit lite på ranchen och nu har jag och Simone precis slagit oss ner i soffan. Vi ligger och pratar om livet och allt som hör till <3

Ikväll blir det högrevsburgare och mys här hos mina föräldrar. Så mysigt! J skulle iväg på svensexa men han är krasslig så han får vila, stackars.

Jag har i vanlig ordning hoppat i en av mammas tröjor. Det är så roligt ibland när jag får frågor om vad jag har på mig och så är det inte planerat alls! Tackar för att ni tror på mig haha =)

// Finally in my home town. Feels so good to be home! We had lunch today at the golf club and now we just got back home. Hanging out on the couch and talking about life <3 tonight we are doing burgers here at my parents. Love it here!


6 kommentarer6 kommentarer om “Hemma i Eskilstuna! // Home in Eskilstuna”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här