Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:40 | July 30, 2017

Paddla kajak, åka jetski, grilla kebab och hitta bröllopsskorna // Jetski, bbq, paddle kayak and what my wedding shoes look like..

Nu är vi hemma efter en helg i Eskilstuna. Vi har tagit det superlugnt och bara varit hemma. Idag har vi legat på bryggan hela dagen, myst med Melle, åkt jetski, paddlat kanot och grillat kebab. Så mysigt.

Vi har även öppnat bröllopspresenter – till saken hör att vi önskade oss ingenting. Vi skrev i inbjudan att vi inte önskade oss något och att vi inte ville ha presenter utan att det vi ville var att alla skulle komma och spendera dagarna tre med oss. Men vissa har inte kunnat låtit bli så idag hade vi en hel del att öppna och gud så mycket fint. Vi är helt rörda. Vi har så fina människor runt oss och vi har blivit alldeles för bortskämda under den helgen. Vi är ju bara glada över att alla kom <3

Nu tänkte vi plocka i ordning lite till efter att hållit på ett tag sedan ska vi krypa ner i sängen. Nu flyttar vi från den här lägenheten om 3,5 vecka så måste börja köpa flyttkartonger och börja packa. Det är rätt rörigt här hemma nu, det känns liksom inte som någon idé att fixa så mycket eftersom att allt ska packas ner.

Mitt i all uppackning idag förresten så hittade jag mina bröllopsskor, det är såhär dom ska se ut efter ett lyckat bröllop va? Haha… Herregud. Dom var alltså vita och fina. Hängde även upp min brudklänning, åh det är så mycket känslor över att hålla i den. Godnatt på er!

// Just got back from my home town where my family lives. Its been so nice, we have just been chillin. Today we have paddel kayak, played with my uncles jetski, had a bbq and hung out all day. We also opened all of our wedding gifts and we acutally said we wanted to gifts, we wrote on the invitation that we only wanted our guests to spend friday – sunday at the castle but they were too generous so we couldn’t thank them more. My god. We are so blessed and so spoiled! Now we are unpacking, I just found my wedding shoes, that’s what wedding shoes should look like right? And my wedding dress, ah, i love it. It has so many memories…. <3 Good night!


8 kommentarer8 kommentarer om “Paddla kajak, åka jetski, grilla kebab och hitta bröllopsskorna // Jetski, bbq, paddle kayak and what my wedding shoes look like..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Första gången jag läser din blogg. Jag är säkert 10år äldre än dig men hit kommer jag tillbaka och läser? Jag måste bara säga att jag tycker det är jätteroligt att se att du svarar på kommentarer när folk frågar något. Flera andra kända bloggtjejer skriver att dom är så glada att folk kommenterar men dom svarar aldrig på frågor, tråkigt tycker jag. Men du gör de bra!! ???

  Reply
 • Men vad kul – välkommen hit!! 🙂 Tack för att du uppmärksammat det, jag försöker aldrig lämna någon kommentar obesvarad. Det är så mycket roligare om vi kan ha en dialog, ni kan inte bara ge och ge utan att få tillbaka och jag pratar gärna med er. Stor kram!!! <3

  Reply
 • Haha ja bra användning av skorna!

  Reply
 • verkligen haha! slitna!!

  Reply
 • Ni var så fantastiskt vackra! Nästan så man var sugen på att åka ut till Sundbyholm och tjuvkika på själva dagen ? Mina bröllopsskor såg/ser också ut så efter vårt bröllop. Precis som du säger, det visar att bröllopet var lyckat?

  Reply
 • Åh tack. Haha, ja, du skulle gjort det =) Precis, lite så jag tänkte när jag packade upp dom, slitna med all rätt haha. kram!

  Reply
 • Hej igen! Förlåt att jag tjatar ? Men frågade tidigare vad dina ray ban heter! Tycker dem är super fina:) är det general?

  Reply
 • Hej Sanne!
  Jag är väldigt nyfiken på var dina bordstabletter är ifrån? Jättefina =D

  Reply