Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:20 | July 30, 2017

Min vigselring! // My wedding band

Ni är en del som frågat om min vigselring, jag visste inte om jag skulle visa det först men det är väl ingenting som är hemligt när jag väl tänker efter. Jag väljer ju vad jag vill visa upp här i min blogg och jag tycker det blev så himla fint och eftersom många av er är nyfikna så bestämde jag mig för att dela det med er. Jag ville ha något som bara smälte in med min förlovningsring. Mitt ‘wedding band’ kommer från samma kollektion som min förlovningsring så att dom matchar bra. Jag blev jättenöjd!! Blir jätteglad varje gång jag tittar ner på mitt finger <3 Det påminner mig varje gång om J.

// A lot of you asked about my wedding band. Here it is. Its from the same colletion as my engagement ring. I love the ring and im so happy about the result! I smile everytime I look down on my finger, it always reminds me of J.


4 kommentarer4 kommentarer om “Min vigselring! // My wedding band”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här