Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:23 | July 31, 2017

Vad dricker jag? // What I drink?

Jag fick en läsarfråga här om dagen om ifall jag kunde göra den här dryckeslistan som ni ser nedan. Den cirkulerar runt bland många bloggar just nu och självklart kan jag göra den! Here we go.

// I got a question the other week about doing a “drink list” that is circulating around blogs right now so I decided to do it.

Kaffe:
Jag älskar kaffe! Jag lärde mig dricka kaffe när jag jobbade på ett sommarcafé som heter Marys i Eskilstuna när jag jobbade där när jag hade break från skolan i L.A. Vi hade svårt att hinna få i oss mycket att äta så att jag började till slut svepa några koppar kaffe ihop med kakor för att få någon slags energi och till slut var jag fast! Jag dricker nog lite för mycket kaffe faktiskt, minst 3 koppar om dagen.. Jag börjar med en kopp till frukost och sedan rullar det på. När jag sitter och jobbar kan det gå lite över styr ibland och när jag jobbade på kontor där det fanns kaffemaskin var jag nog en av dom som var där lite för många gånger. MEN, det är så gott och så mysigt. Jag har alltid mjölk i mitt kaffe, jag tycker inte det smakar bra utan, jag har försökt. Jag har provat att ha i kokosfett (smakar ok och ger energi!) kokosmjölk, mandelmjölk, soyamjölk och havremjölk, det enda jag tycker är gott är skummad havremjölk annars är ju vanlig mjölk godast helt klart tycker jag. Om jag beställer någon specialkaffe blir det iskaffe med mjölk, det snittar jag 2 om dagen i NY när det är varmt. Jag gillar även islatte. Om jag vill dricka varmt så beställer jag någon gång då och då en cappucino eller latte men oftast en gammal hederlig vanlig kaffe, då får man ju ofta påfyllning med haha. Jag vill oftast ha mer!! Jag och J älskar att dricka kaffe ihop, vi kan längta till det.

Coffee:
I love coffe!! Ice coffee, ice latte, cappucino, latte. But when I drink coffee I need my milk in it. I actually think I have to many coffees a day, I have at least 3 a day. Can’t stop, just love it!

Öl:
Jag gillar öl! Jag föredrar ljus öl och dricker allra helst en liten caña i Spanien. Det är en liten öl för att den inte ska hinna bli varm. Öl är något jag förknippar med värme och sol, då är det gott att skölja ner med. Om jag dricker det på vintern har det varit på Beergarden i NYC eller på hockeymatcherna.

Beer:
I love beer. My fave is all kinds of light beer, Peroni, Corona and so on. I’d prefer to drink it in the summer when it’s very hot and sunny. If not, Ill drink it at Beergarden in NYC or at hockey games.

Bubbel:
Cava är nog min signaturdryck om jag ska ta ett glas med någon. Jag gillar att dricka ur mindre glas, jag gillar inte att dricka vatten eller kaffe eller något över huvud taget i stora glas så att jag gillar hela grejen med att dricka bubbel, små nätta glas och inte så mycket i glaset. Jag tycker också att jag får härliga minnen av bubbel, det är oftast det man skålar och firar i så det ger en lite festligare känsla. Och på tal om bubblor, bubbelvatten är det bästa jag vet!

Bubbles:
I love cava. Its my signature drink I think. I love that this is a drink you usually cheer with when you celebrate, makes it so much more festive. I also like that the glasses are small, I feel that everything I drink taste better in small glasses.

Te:
Jag dricker knappast aldrig te, jag vet inte varför. J gör i ordning det vissa kvällar men jag saknar det aldrig. Jag skulle vilja tycka att det är mysigt och krypa upp med en kopp te så som många jag känner gärna gör men jag har inte riktigt fastnat för det ännu. Jag tycker inte det är äckligt men heller inte supergott! Jag är mer en kaffe-tjej.

Tea:
I don’t drink tea much at all. J makes tea a little now and then and I’ll drink it but im not a big fan.

Vatten:
Jag dricker gärna vatten när jag är supertörstig eller om jag tränar. Annars är jag dålig på att dricka vatten och senast jag var på ansiktsbehandling fick jag en order om att dricka mer, huden blir så uttorkad, det är dåligt. Så för mig är det grymt bra att träna några dagar i veckan då blir jag påmind att dricka mycket vatten. Men, jag dricker absolut mycket hellre bubbelvatten än vanligt!

Water:
I need to drink more water!! That’s why it’s always good when I work out because it reminds me of drinking more water. Im so bad. I love sparkling water and I prefer that more than still. Last time I went to a facial the girl who helped me begged me to drink more water, my face was so dry. Not good.. Need to drink less coffee and more water.

Juice:
Jag dricker inte så ofta juice till frukost eller så, det gjorde jag alltid som barn. Jag går gärna in på Joe & The Juice och beställer en ‘Green mile’ Jag gillar att dricka juicer där jag får i mig så mycket bra för kroppen som möjligt på kort tid, så slipper man tugga i sig det och fundera på vad man ska hacka upp för tillbehör till middagen. Jag gillar gröna juicer med mycket spenat, selleri, grönkål, acovado men att mixa upp det med mycket citron och äpple eller päron så att det smakar bättre!

Juice:
All green juices, I just like to know that it is a lot of good stuff for my body. Makes it so much easier to eat a lot of greens if you drink it. I love when there is a lot of kale, spinach, lemon, ginger and celery.

Vin:
Jag lärde mig dricka rött vin när jag träffade J och nu dricker jag knappt vitt längre. Vi drack så enormt goda italienska röda viner nu på vår resa till Italien så det var inte klokt. Sedan smakar det såklart bättre i vissa miljöer men Italienarna kan sina viner. Men, som den nybörjare jag är när det kommer till rött vin så gillar jag fortfarande mer lätta röda viner. Jag har inte kommit så långt ännu. Det jag gillar med rött vin är att det är en myskänsla över det, man dricker det sakta och njuter av smakerna. Sedan jag började gilla rödvin så har jag hellre druckit något glas rött med mina tjejkompisar än att gått ut och dansa och dricka drinkar. Jag och dom andra spelarfruarna körde flera vinkvällar där vi satt i myskläder, lagade middagar och tittade på killarnas matcher. Så mysigt! Jag ber alltid J sköta denna beställningen, jag har för lite kunskap och beställer jag själv tar jag nästan alltid Pinot Noir för att jag vet att jag brukar gilla det. Här nedan på bilden är vi på en vinbar i Hoboken där vi bodde tidigare, där åt vi ofta smårätter och provade lite olika röda viner.

Wine:
I didnt like red wine until I met J and now im obsessed. Its my absolute fave thing to drink at dinners and stuff. I love red wine. Me and the other ‘hockey wives’ have been drinking so much red wine while cooking dinners and watching the games when the guys has been away. Im still a beginner so I only drink lighter red wines but im getting there.. In Italy we had so many wine experinces, wow! They know there wine.

Drink:
Jag beställer det på menyn som har gurka, lime, ingefära, fläder eller chili i. Jacob visar alltid mig innan jag kikat i menyn på den drink han tror jag kommer ta och han har alltid rätt. Min favoritdrink på Catch i NY är Kali, den är med passionsfrukt och massa chili, det river verkligen till. Jag tycker Moscow Mule är supergott och finns det inga avancerade drinkar brukar det bli en GT eller vodka/soda med massa lime. Jag försöker hålla mig borta från vodka redbull helt och hållet, det är farligt för hjärtat.

Drink:
If there is something on the menu with cucumber, lime, ginger or chili that’s what Ill order. I usually go for a Moscow Mule and if there are now drinks lite that Ill just have a Gin Tonic or a vodka soda with a lof of lime. Im staying away from vodka/redbull, it’s not good for you.

Läsk:
Jag dricker aldrig läsk! Jag tycker inte det är så gott. Jag älskar bubbelvatten och köper mycket hellre Loka eller Ramlösa, antingen naturell eller med citron. Min största dryckeslast!

Soda:
I don’t drink soda, I don’t like it. I only drink sparkling water!

Saft:
Rabarber eller flädersaft! Helst på landet med lite fika till.

Cordial:
Rhubarb or elder flower.

Alkoholfritt ute:
Alkoholfri cava eller prosecco eller en redbull.

Favoritdryck:
Bubbelvatten och kaffe!! Mums. Och rödvin till långa, mysiga middagar <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här