Klassiskt // Classic

Nu är hösten på ingång, det är i allafall inte överdrivet länge kvar tills vi kommer behöva klä oss lite varmare. Jag är tillhör inte dom som gillar höstkläder särskilt mycket, många väldigt modemedvetna har hösten som sin favoritårstid när det kommer till att klä sig. Jag är faktiskt inget fan av höstmodet.

Men, jag är ju däremot väldigt mycket för det klassiska. Här nedan ser ni en outfit med bara en massa dyrgripar men detta är bara för att inspireras av stilen. Jag gör själv ofta så, ser en massa dyrgripar jag gillar så hittar jag ofta liknande budgetvarianter. Det mesta börjar ju hos dom stora exklusiva modehusen.

Såhär skulle jag gärna gå klädd en dag i höst. En klassisk trenchoat, ett par schyssta lite kortare jeans, en svart stickad tröja (eller i cashmere, det är mitt nästa köp!) och glansiga loafers. Älskar!

// Just some fall inspo. Super expensive clothes below but just fun for inspo!

classic

 

4 reaktioner på “Klassiskt // Classic”

  • hannah skriver:

    Hej Sanne, tack för en jättebra blogg. Följde ert bröllop och blev såå inspirerad inför planeringen av vårt kommande bröllop. tänkte höra vart ni bokade saxofonisterna som kom in och spelade i slutet på middagen? det finns ju en uppsjö så tips/rekommendationer är alltid bäst + att det såg ut att bli en sjukt festhöjare! hoppas du har möjlighet att svara 🙂 kram

    • sannealexandra skriver:

      Hej! Åh kul. Tack! Vi hade Soul Company som band under vigseln och festen så några av deras blåskillar kom och mötte upp när middagen övergick i fest, det blev verkligen grymt och fick folk sjukt taggade så det är är ett tips! kram!

  • Amalia skriver:

    Hej fina! Jag har en in my mind, väldigt viktig fråga 😉 hur håller du solbrännan länge? Har precis kommit hem från en resa och fått så fin färg men vågar inte ta solarium för att få den hålla. Kör atm på after sun och en olja. Har du bättre tips? Din bränna verkar hålla så länge 🙂 Kram!

  • Lina skriver:

    Hej!
    Tack för en underbar blogg!
    Jag undrar hur gammal du var när du flyttade hemifrån? Kändes det ensamt i början? Hur upplevelse du situationen? Vad är dina bästa tips för att komma in i bra rutiner och vänja sig med att bo själv? 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.