Syster-tripp på nyöppnade Steam Hotell // Sisters trip at the newly opened Steam Hotel

Dagen efter min födelsedag förra veckan hade jag och min syster bestämt oss för att ha lite kvalitétstid ihop. Vi bokade in en hotellnatt på det nyöppnade hotellet Steam Hotell i Västerås för lite spa, middag och mys.

Vi åkte dit på eftermiddagen, checkade in på det här superfina hotellet. Det är ägarna bakom hotell Ystad Saltsjöbad och Hotell Pigalle bland annat i Göteborg om ni känner till dom som öppnat upp detta designhotell. Det är ett gammalt ångkraftverk på 18 våningar som nu gjorts om till ett hotell och oj så snyggt det var! Helt i min smak.

Efter vi var incheckade och klara spanade vi in rummet och det viktigaste – hotellsängen, den fick helt klart godkänt genom att bara titta på den. Så fluffig och härlig, jag älskar bra hotellsängar och försöker alltid få till vår säng hemma i samma stil. Vi hoppade i våra badrockar och tofflor och smet ner till spa’t och spaade i någon timme. Så himla mysigt spa med relaxavdelning, behandlingar, utomhuspool och bar och även en mörk inomhuspool där vi låg och tog det lugnt länge.

Efter det svirade vi om, jag hoppade i min favoritklänning från Mayla som funkar lika bra till vardags som till finare tillställningar med hjälp av ett par klackar och så åkte vi upp till 18e våningen till deras utsiktsbar. Vi träffade några vänner helt spontant där uppe, pratade i en liten stund och sedan var det dags för middag. Så mysig kväll <3 Somnade sedan sött bredvid varandra och åkte till Stockholm för jobb morgonen efter.

En perfekt mini getaway, ibland behöver man bara lite miljöombyte för att ladda om batterierna. Rekommenderar varmt ett besök till Steam Hotell.

// Last week me and my sister decided to have some quality time together so we went to the newly opened Stem Hotel for some spa and dinner. I highly recommend this  hotel if you ever go to Sweden! Loved the design. Xo

3 reaktioner på “Syster-tripp på nyöppnade Steam Hotell // Sisters trip at the newly opened Steam Hotel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.