Grått & Vinrött // Grey & Burgundy

Grått och vinrött är något jag kommer att satsa på tillsammans i höst, gärna ihop med jeans. Så fort hösten närmar sig tittar jag mer åt kamelfärgat, marinblått, grått, mörkgrönt, burgundy och svart.

Kappan nedan fick jag när jag fyllde år i kamelfärgat, den har jag spanat på länge och den är så klassisk och fin, den passar ju perfekt i Buffalo innan det blir för kallt. Skorna nedan från Vince köpte jag förra veckan och dom är mina nya favoriter, dom finns även i blekrosa. Ni är många som frågat om dom!

Jag försöker klämma in lite höstinspiration i bloggen nu innan kylan kommer dyka upp på allvar. Trots att jag nämnde att jag inte är så förtjust i höstmodet så kan jag i och för sig inte sticka under stolen med att jag älskar att dra på mig stora tjocka tröjor och tända massa ljus hemma, på så sätt är ju hösten helt magisk <3

Så vad står på min inköpslista? Massa stickade tröjor, något mysigt cashmereset att mysa i hela hösten, fluffiga innetofflor, skinnleggings och ett par nya svarta vans.

// Fall Inspo. I got the coat on my bday, I’ve been looking at it for many years but never bought it. I got it in camel color and Im obsessed. The shoes from Vince are btw my new faves, many of you have been asking. So, even tho Im not a big fan of fall fashion I can’t lie about that I love knitwears and spending nights at home with a lot of candles.

 

grey wine

 

 

 

4 reaktioner på “Grått & Vinrött // Grey & Burgundy”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.