Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:56 | August 23, 2017

Min hårvårdsrutin i sommar // My hair routine this summer

I samarbete med Sugarbearhair och Maria Nila.

I sommar har jag behövt ta lite extra hand om mitt hår i och med bröllop och allt. Jag ville ju såklart vara extra fin till bröllopet, så innan bröllopet så satte jag i hairtalk.

Men, jag har samtidigt velat hålla mitt hår i så bra skick som möjligt! Så i somras började jag ha Sugarbearhair konstant i närheten av mig, typ bredvid datorn när jag har jobbat och på nattduksbordet. Jag glömmer alltid äta vitaminer och sådant som jag köper hem, men dessa ljusblå små vitaminer glömmer man inte bort i första taget vill jag lova! Dom är så sjukt goda alltså. Så Sugarbearhair har jag knaprat på för att ge håret extra vitaminer, så det stärks och kan växa. Ni kanske känner igen dessa små björnar från Kardashian-systrarna, dom är ett stort fan av dessa sötsaker. Detta är alltså otroligt goda hårvitaminer, så goda att de nästan smakar som godis, så jag var inte sen på att prova dom eftersom dom ger dig starkare hår, motverkar orenheter i hyn och ger bättre lyster. Hyn är också stabil. Helt underbart ju!

När vi skulle checka in på Sundbyholms Slott inför bröllopshelgen så glömde jag ta med mig schampo och balsam, så inför den stora dagen använde jag tvål, förstår ni den haha, min frisör Therese höll på att smälla av när jag talade om det när hon skulle börja styla mig. Typiskt mig! Men när vi skulle åka på honeymoon så tog jag med mig lite produkter jag hade hemma från Maria Nila, som jag har använt sedan dess, och mitt hår mår så himla bra. Kombinationen av Sugarbearhair och Maria Nilas produkter har räddat mitt sommarhår. Ni som är trogna läsare vet ju att jag är besatt utav torrschampo, och detta torrschampo från Maria Nila skyddar håret mot UV-strålning och fria radikaler. Sulfat- och parabenfria produkter som innehåller 100 % veganska ingredienser – precis vad jag föredrar!

Så tips tips tips! Och vet ni vad? Just nu har jag en rabattkod till er hos Lyko på SugarBearHair. Med koden ‘sannealexandrasugarbearhair’ så får ni 15 % rabatt. Klicka HÄR för att komma dit.
Jag har dessutom en rabattkod åt er som ger hela 25% rabatt på Maria Nilas egen webshop, koden är ”SANNE25” och ni klickar HÄR för att komma dit! Happy shopping!”


10 kommentarer10 kommentarer om “Min hårvårdsrutin i sommar // My hair routine this summer”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Rabattkoden för sugarbearhair fungerar tyvärr inte ?

  Reply
 • Maria Nilas produkter är helt magiska!
  http://nouw.com/emiliamerlandsson

  Reply
 • Känns konstigt att du för bara någon månad sen promotade och hyllade Kerastase sååå mycket och sa att det var det du använde och skulle använda, men mu använder något annat. Förstår att du får pengar flr detta men känns inte som att det är på riktigt och att du står för alla dina samarbeten helhjärtat när det på 3 månader byts ut…

  Reply
 • Håller helt med där! Jag får mycket inspo av din blogg jämt(!!) men blir tråkigt när det blir så uppenbart och byts ut mot nya produkter hela tiden.

  Reply
 • Håller helt med! Många reklaminlägg på rad också =( Blir ofta inspirerad av det du skriver, Sanne! Men det blir inte så “äkta” när det är uppenbart att det är reklam. Vi vill läsa om DIG! Vad du tycker, känner och tänker!

  Reply
 • Riktigt snyggt svall!

  Har du foundation på denna bild, vilken i så fall? Riktigt fin nyans och yta. På jakt efter en ny.

  Reply
 • Sugarbears innehåller samma som alla andra tusen olika märken av hårvitaminer. De kan kan knappast vara bättre eller sämre. Har aldrig hjälpt mig iaf. Vad som däremot verkat ha effekt (något som tar tid innan det märks) är B vitaminer (främst B12) och järntillskott.

  Reply
 • Skulle inte du kunna göra ett inlägg om hairtalk? Är jättesugen på det men vet inte om det är så skonsamt och bra som det sägs. Har tunt fint hår och vill inte att det ska gå av. Och vill även veta om du tycker att kvalitén på håret var bra så att det faktiskt skulle kunna gå att återanvända o sätta om?
  /Anna

  Reply
 • Hi! Jeg lurte på om du kunne lage et innlegg om “must hav klær for høsten”? Jeg skulle gjerne trengt litt tips 🙂

  Reply
 • Varför tar du “bloggpaus” alla onsdag-söndag? Och sen på söndagar kommer typ 4 inlägg?
  För mig är bloggläsning avkoppling och något att se fram emot, och då är det trist att klicka in på en blogg som uppdateras som o-kontinuerligt. Vad har du för tankar/strategi kring dina uppdateringar? Om du skriver ut att du inte uppdaterar ons-sön så är det lättare att förhålla sig till, nu blir man bara frustrerad när det inte kommer någon update! =)

  Reply