Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:54 | August 29, 2017

4 dagar kvar i Sverige // 4 days left in Sweden..

4 dagar kvar i Sverige innan vi beger oss av igen, samma visa varje år, sommaren får ett slut och det är dags att stänga väskorna, ta alla dom sista mötena, äta middagar med nära & kära, kramas hejdå, lösa allt praktiskt med uthyrning av lägenhet, mobilabonnemang, företaget (bokslut osv) och så i vanlig ordning är Fashion Week alltid i samband med att vi lämnar. Jag har i år bestämt mig för att enbart gå på 3 visningar och dom klämde jag in efter varandra i morgon så att det bara blir 3 timmar totalt, jag hinner inte mer.

I natt när jag och J blev väckta utav torktumlaren hade jag lite svårt att somna om, jag tror det är lite resfeber som smyger sig på, jag vet inte men jag börjar faktiskt bli lite pirrig. Ny stad, nya vänner, nytt lag för J och allt som hör till. Spännande, läskigt och kul! Det är alltid kul med känslan av att vara på väg någonstans tycker jag. Hösten har så overkligt mycket spännande att bjuda på, så himla pirrigt och så  mycket känslor! Ni kommer ju få ta del av allt som händer.

Nu ska jag försöka ta mig upp ur soffan och rensa två kartonger och organisera min packning med vad som ska tvättas och inte. Pjuh. Det där med att packa vet ni vad jag tycker om! Ikväll vankas det middag med vänner, hejdåmiddag. Sommaren bara swishade förbi, det har gått så himla fort… <3 Nästa gång vi kommer hem ska det liksom bli sommar igen, lite svårt att tänka sig. Men, jag brukar trivas väldigt bra i Usa och gillar ju uppdelningen av att bo i två länder, det är givande på så många sätt. Jag tycker det är grymt så vi är peppade men trots det är det alltid lite vemodigt att lämna.

// 4 days left in Sweden. Same thing every year, last week is a mix of going to all the last meetings, having dinner with friends, kiss family and friends goodbye, deal with all the practical stuff like renting out the apt and so on, fix everything with my business with all the papers and stuff and then Stockholm Fashion Week is always when we are leaving so this year im just gonna go to three shows, I have no time. Now im gonna get up from the couch and get some sh*t done, need to unpack some boxes and then get ready for dinner tonight with friends. It so sad that summer is already over.. even though we are so excited about the new adventure is always pretty sad to leave <3

Klänning HÄR Sandaler HÄR. Jag har storlek S i klänningen och den var stor så jag har vikt in den och försökt gjort den som en topp och kjol, jag hade behövt en storlek mindre.


3 kommentarer3 kommentarer om “4 dagar kvar i Sverige // 4 days left in Sweden..”

    Och när du kommer tillbaka är du förmodligen gravid <3 myzz

    Reply

    Love your outfit! What model is your Gucci velvet bag?:)

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här