Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:31 | August 31, 2017

Fashion Week 2017

För mig varade modeveckan i år inte länge. Jag sprang iväg och brände av tre visningar sedan åkte jag hem och välkomnade Josefson familjen, åt pizza, kramades hejdå och sedan avslutade jag min fashion week med Idol i soffan med min man.

Men, jag hann med 4 ombyten haha. Jag började i min nya favorit, en rutig kavaj från Mayla. Sedan hoppade jag även i jeans & tisha från Mayla som jag bar ihop med kostymen. På Busnel-visningen bar jag min nya fina ullskappa och lagom till By Malinas visning hoppade jag i ett svart siden-set från signerad designer.

Intensivt men kort – precis det som passade mig nu när vi flyttar om 2 dagar… Nu sitter vi i bilen på väg till Eskilstuna för att krama familjen hejdå <3 Tillbaka till Stockholm ikväll.

// fashion week was sweet and shirt this year for me. Im to busy now, moving in two days. Now im off to Eskilstuna to say good bye to my family <3 Back to Stockholm tonight.


3 kommentarer3 kommentarer om “Fashion Week 2017”

  Love your outfits! What is the name of the trousers from Malina? Couldn’t find it online.
  Thank you ?

  Reply

  Din hårfärg som du har nu är sååå fin! Ses ikväll 🙂

  Reply

  Kan du inte berätta var hela din första outfit kommer ifrån? 🙂
  Den med rutig kavaj etc!
  /Hanna

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här