Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:10 | September 7, 2017

Första dagen i NYC // First day in NYC

NYC

När vi kom fram igår åkte vi direkt till Ida och Johans lägenhet vi får bo i just nu, dom kommer i morgon! Längtar! Så kommer även J från Buffalo efter träningen och stannar hela helgen. Som vi ska mysa i helgen, vi har såklart bokat upp våra favoritrestauranger och planerat sådant vi kommer sakna när vi inte bor här längre.

Men tillbaka till igår då, jag och Linn kom fram vid lunch, lämnade grejerna hos Ida och Johan och sedan sprang vi i regnet till Rustic Table som jag gillar, det ligger bara något kvarter från deras lägenhet i Midtown. Vi tog sedan några timmar off, tittade Gossip Girl och vilade lite innan vi skulle iväg till Tribeca och gå på Elsa Hosk lanseringsevent för hennes kollektion med Bikbok, good job girl. Älskar kollektionen! Den släpps snart. Vi slöt upp med Cube-gänget och sedan åt vi en sen middag på Balzem. Mysigt, regnet öste ner utanför och om det är någon stad på jorden som är mysig när det regnar så är det nog NY, finns så mycket gulliga små hak att hänga på.

Vi somnade sedan till den fina vyn ni ser nedan och vaknade upp till att solen gick upp. Jag smet ner till delin i huset och köpte frukost till mig och Linn, när klockan var 08.00 var typ redo att göra dagen haha, jetlagen håller i sig. Nu har vi precis kommit hem från en cykeltur längs Hudsonfloden, så mysigt. Nu ska vi piffa oss lite och åka in till Soho för lunch. Känns bra att vara tillbaka i NY. Xo!

// Yesterday when we got to NYC we went straight to lunch at Rustic Table, its just a block from where we live. We are staying at our good friends place Ida & Johan, they are coming here on friday. Yay! Jacob is also coming tomorrow after practice. We will have such a good weekend, we booked all of our favorite restaurants and we are planning to all the things we will miss when we don’t live here anymore. So after lunch we went home and watched Gossip Girl, we were so tired but we had to relax before the event we had planned to attend. We went to Elsa Hosk launching event with Bikbok, her new collection is amazing, you need to check it out. After the event we went to dinner with my agency Cube, we had dinner in a rainy NY at Balzem, it was so cozy. I actually think that one city that’s actually pretty nice when it’s raining it’s NY. After dinner we went straight home and fell a sleep right away. I woke up when the sun went up this morning, I love that, one of my fave moments in life. Now we just got back home from a bike ride by the Hudson River and now we are about to get dressed to go have lunch in Soho. Enjoying NY big time with my little sis <3

Älskar Rustic Tables ‘Chef Salad’ med kyckling.

Hoppade i en “underklänning” från Day. Lite otippad klädsel kanske haha, typiskt mig. Hittade den i garderoben och kopplade inte vad den kom från!

Från vänster Nathalie, Nina, Lisa och Jag.

Oscar, jag och Victoria.

Lisa och Janni.

Mysmiddag!!

…När du kommer hem och inser att du inte tagit en enda outfitbild. Här står jag och borstar gaddarna haha!

Godnatt <3

Och godmorgon <3

Jag smet ner och köpte kaffe, smoothies och omelett till oss.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här